Digidexo.com

Maitake Mushroom Soppinfeksjon

Maitake sopp ikke føre til soppinfeksjoner, men i noen tilfeller kan skape en allergisk reaksjon. Den maitake sopp har andre navn, som inkluderer høne av skogen, sauehoder og ram hode.

Identifikasjon

Maitake sopp varierer fra hvit til nyanser av brunt eller grått. De vokser i en klynge av skjeen formet caps. Undersiden er glatt og hvit og uten gjeller. De mange cap klynger ligne ruffled fjær på en høne er tilbake.

Geografi

Den maitake sopp vokser i det nordøstlige USA og Japan. Du finner det ved foten av døde eller døende hardwood trær, primært på bøk og eik. De vokser på samme sted hvert år en gang etablert.

Funksjon

Mange bruker maitake for medisin, men de er også en delikatesse som mat. Soppen inneholder beta glucan, et polysakkarid.

Immune System

Soppen er en sopp, men i motsetning til å gi en infeksjon, hjelper de kurere soppinfeksjoner samt de som er forårsaket av virus og bakterier. De betaglukaner i sopp øke immunsystem til å bekjempe infeksjonen, ifølge en studie av Suzuki, et al, i 1990.

Kreft

Mange studier finnes på virkningene av forbindelsene i maitake som kreftbekjempelse. En viktig studie i Journal of Orthomolecular Medicine sier maitake hemmer veksten av svulster.

HIV og andre sykdommer

En studie publisert i august 2000-utgaven av Mycoscience sa bruk av maitake ekstrakt på HIV-pasienter hadde en positiv innvirkning på deres helse. Andre studier indikerer maitake hjelper diabetikere, senker kolesterolet og bidrar til å senke blodtrykket.