Digidexo.com

1000-1200 Calorie Diet

Spise en 1000 til 1200 kalori diett kan være risikabelt for langsiktig vekttap. Den kan brukes for kortsiktig vekttap hvis noen retningslinjer blir fulgt. Men en gang av dietten risiko for rebound vektøkning er stor. En helsepersonell bør alltid konsulteres før du begynner en lav-kalori diett.

Retningslinjer

For en sterkt begrenset kaloriinntak diett for å jobbe du trenger å vite noen grunnleggende prinsipper for hvordan stoffskiftet fungerer. Når du først begynner på diett vil du miste vekt enkelt på grunn av kaloriinntaket være langt under normale nivåer. Dette vil ikke umiddelbart påvirke stoffskiftet.
Etter noen dager vil kroppen regulere stoffskiftet slik at det bremser ned for å avverge sult. Kroppen vil forsøke å bevare fett butikker slik at den kan overleve på begrensede ressurser til mat blir mer tilgjengelig. Dette er en selvoppholdelsesdrift mekanisme som hjelper kroppen tåle perioder med lite eller ingen mat forbruk.
Siden stoffskiftet bremser du blir nødt til å ta i mindre og mindre kalorier for å gå ned i vekt, som er det personer med anoreksi gjør. Det er en dødelig syklus hvis det gjøres i det uendelige.
For en kort periode en lav-kalori diett kan gjøres for hurtig vekttap så lenge du tar forholdsregler for din sikkerhet.
En ting å huske på er hvis du allerede er en aktiv person du trenger å skalere tilbake på intensiteten og varigheten av treningen. Trene for intenst mens du er på en lav-kalori diett kan føre til besvimelse.
En annen ting å strekke seg etter når du er på denne stilen av kosthold er å spise hver to og en halv til tre timer. Dette vil holde blodsukkernivået jevnt. Dette er gunstig ikke bare i å gi deg konsekvent energinivå, men også for å holde sult nivåer ned. Hvis du spoler i mange timer og skape en sterk følelse av sult du er mer sannsynlig å binge på ditt neste måltid.

Hva du spiser

For å sikre at du får nok næringsstoffer bør du spise et utvalg av sunn mat. Inkluder magre proteiner, hele korn, fiber rik grønnsaker og frukt. Unngå junk mat. Selv om du kan være i stand til å passe en høy-kalori godbit i din daglige kalori tildeling er det ikke en god idé av flere grunner.
Junk mat gir svært lite næringsstoffer og ved å inkludere dem i en diett hvor det er stramt kalorigrensen du kommer ikke til å være i stand til å spise så mange sunn mat for å gi dine behov
Også, når du har en serverer du setter deg selv i fare for å spise mer enn en porsjon, spesielt siden du kan føle fratatt på denne dietten.
For å opprettholde kroppens muskelmasse og holde stoffskiftet høyt inkludere litt protein med hver av dine daglige måltider. Dette vil holde kroppen fra stripping din eksisterende muskel for aminosyrer for daglige funksjoner. Supplering med en multivitamin og en aminosyre komplekset vil ytterligere å beskytte mot å miste muskelmasse.

Forholdsregler

Begrenser kalorier kan være dårlig for helsen både på kort og lang sikt. Når du går ut av denne type diett du ikke vil opprettholde vekttap. Dette kan føre til yo-yo slanking, som er dårlig for helsen din.
Hvis du bare ønsker å miste 30 pounds eller mindre, en sterkt begrenset kaloriinntak vil mest sannsynlig resultere i et tap av muskelmasse i tillegg til fett. Ifølge et intervju med Dr. Thomas Vade, en psykolog ved Obesity Research Group ved Universitetet i Pennsylvania School of Medicine gjort av People magazine, når du blir spurt om svært lav kalori diett er trygge for folk med 5 til 30 pounds å miste, " Nei, og faktisk de kan være farlige. Sikkerheten av disse diettene er bare testet i alvorlig overvektige. en mildt overvektig person er sannsynlig å miste mer muskler eller muskelmasse, noe som kan føre til hjerteproblemer og skader på andre organer . "