Digidexo.com

Hvordan Heal Sykelig Mandlene Naturligvis

Mandlene er en av de første linjene i forsvaret mot bakterielle og virale inntrengere i kroppen vår. De felle bakterier kommer inn i kroppen, slik at de hvite blodlegemer kan ødelegge dem. Det er mange ting du kan gjøre hjemme for å helbrede syke mandlene naturlig. Men noen ganger et besøk til legen for antibiotika eller kirurgi kan være nødvendig.

Hvordan Heal Sykelig Mandlene Naturligvis

Hvordan Heal Sykelig Mandlene Naturligvis

•  Bruk en muntlig termometer til å ta din kroppstemperatur. Gjennomsnittlig kroppstemperatur for voksne er 97,6 grader Fahrenheit til 99,6 grader Fahrenheit. Hvis du har en temperatur på over 100 grader Fahrenheit i mer enn 24 timer, eller en feber på over 101,5 grader Fahrenheit, ringe legen din eller gå til din lokale legevakten umiddelbart.

Ta 800 milligram av ibuprofen hver sjette time for å lindre hevelse og smerter i mandlene. Dette vil også bidra til å holde kroppstemperaturen ned til et normalt nivå. Ikke overskrid 3200 milligram av ibuprofen i en 24-timers periode.

•  Ta 1,000 milligram vitamin C to ganger per dag. Vitamin C kan øke kroppens naturlige immunsystem til å bekjempe bakterielle og virale infeksjoner.

Ta en spiseskje honning hver time. Honning inneholder naturlig antibiotika som vil hjelpe kroppen din bekjempe infeksjoner. Honning er også veldig beroligende til halsen og vil lette smerter i mandlene.

Bland to spiseskjeer salt med fire gram vann. Gurgle saltvann løsning å sørge for å få baksiden av halsen der mandlene er plassert. Saltet vil hjelpe drepe noen infeksjon i mandlene og vil lindre eventuelle smerter som du kan ha oppstått.

Spis tre boller med kylling suppe hver dag. Kyllingsuppe er undersøkt og funnet å ha naturlig antibiotika og anti-viral egenskaper.

Hint

  • Drikk mye væske og få nok hvile når du er syk å fremskynde utvinning.
  • Besøk din lege hvis halsen er fortsatt sår etter to dager å få antibiotika. Mandlene kan bli infisert med strep virus, og dette kan føre til revmatisk feber eller død hvis den forblir ubehandlet. Hvis mandlene er dårlig syk, kan din lege anbefale kirurgi for å fjerne dem.