Digidexo.com

Cambridge Vekttap

The Cambridge Vekttap Diet er en seks-lags diett plan som inkorporerer måltid planer, øvelse og rådgivere for å hjelpe en potensiell dieter nå hennes vekttap mål. The Cambridge Diet har et nettverk av støtte, hjelpe en dieter nesten hvert steg på veien i å miste vekt.

Historie

The Cambridge Vekttap Diet plan ble innført i 1984 i Storbritannia av Dr. Alan Howard ved University of Cambridge etter at han ble fascinert av fedme og vekttap. Sammen med Dr. Ian Mc Lean-Baird av West Middlesex Hospital, paret utviklet en omfattende vekttap plan. The Cambridge Diet inkorporerer vekttap egenskaper av sult uten de dårlige bivirkninger. Dietten understreker spise sunt, kombinert med vitaminer, mineraler og rikelig med vann.

Fordeler

Primært tilgjengelig i Storbritannia, inkorporerer Cambridge Diet måltider de selger med rådgivere tilgjengelig på deres hjemmeside for å tilby hjelp. De tilbyr ulike programmer rettet mot menn og kvinner. Det er seks trinnene i den overordnede planen for en dieter å velge mellom. The Cambridge Diet streker ernæringsmessig å spise, snakke med en rådgiver og trener.

Step One

Tilbyr det laveste beløpet av daglige kalorier, Step One, også kalt Sole Source, er rettet mot personer som har en BMI på 25 eller høyere. Spise tre måltider om dagen i denne 12-ukers program er utviklet for å hjelpe deg å miste vekt raskt.

Trinn to

Designet for personer med en BMI på 20 og over, består Trinn to for å spise tre Cambridge Diet måltider om dagen. En proteinrik mat, skummet melk og grønnsaker blir tilsatt i dette plan for hurtig vekttap.

Trinn tre og fire

Gå ned i vekt saktere med trinn tre og fire ved å spise flere Cambridge Diet måltider om dagen. Disse planene tillate mer mat ved å legge frukt, karbohydrater og mer skummet melk.

Trinn fem og seks

Spis bare én diett måltid om dagen med disse planene for å gå ned i vekt saktere eller bo på ønsket vekt. Trinn seks er utformet som et vedlikeholdsprogram med å spise et sunt kosthold, trene og bruke Cambridge Diet bare når ønskelig. Fremgangsmåten kan benyttes alene eller i den seks-trinns behandling.

Lifetime mål

Amerikanerne kan delta i denne vekttap programmet ved å gå online til Cambridge Diet hjemmeside. Nettstedet tilbyr shakes, barer, grøt og rådgivning hjelp for vekttap advice.The nettstedet understreker også vekttap mål, og opprettholde vekttap for en levetid.