Digidexo.com

Hvordan få en dansers kropp

En dansers kropp har en tendens til å være fast, passform, og mager. Det er ting du kan gjøre for å gjøre kroppen din mer som en dansere, men du må være flittig i rutinen. Her er hvordan du får en danser kropp.

Hvordan få en dansers kropp

Gjør 30 minutter med cardio 5 ganger i uken.

En halv time cardio de fleste dagene i uken vil bidra til å holde deg på en sunn kroppsvekt, noe som er avgjørende for å kunne vise frem noen muskler som du vil sannsynligvis utvikle hvis du trener regelmessig.

Gjør pilates to ganger i uken.

Pilates gir deg mulighet til å bli mer fleksibel og vil hjelpe deg til mer flytende bevegelser; ligner på en danser. Piilates vil hjelpe deg å få en dansers kropp ved toning kroppen din uten å legge bulk.

•  Styrke tog.

Styrke er viktig å ha en tynn danser kropp. Et par ganger i uken, traff en vekt krets på treningsstudio, eller bli hjemme og gjøre styrke øvelser ved hjelp av din egen kroppsvekt. Se Hjem Boot Camp trening under for eksempler på en treningsøkt rutine.

Dance!

Hvilken bedre måte å få en dansers kropp enn å danse? Når du danser, bruker du alle slags forskjellige muskler som ellers ville gå ubrukt, og du brenner kalorier. Det er også en fin måte å avlaste stress!