Digidexo.com

Hvordan å ikke være redd for tannlegen

Hvordan å ikke være redd for tannlegen


Med høyt øvelser, store stoler og sterilt miljø, de fleste barn er forståelig nok redd for tannlegen. Som voksenlivet nærmer seg, i stedet for dissipating, frykt for tannlegen utvikler seg ofte til en nøye bevoktet hemmelighet. Voksne som frykter tannlegen tendens til å unngå mye nødvendig helsesjekk og deres oral helse, forårsaker problemer som uunngåelig fører dem til tannlegen. Hvis du er redd for å gå til tannlegen, følger noen tips for å gjøre din fobi en ting fra fortiden.

Bruksanvisning

•  Få henvisninger. Spør dine slektninger, kolleger og venner for anbefalinger. Forklar at du er redd for tannlegen, og trenger noen som er mild, tålmodig, snill og ikke-dømmende.

konfrontere din frykt. Ha en hjerte-til-hjerte snakke med deg selv og innrømme at tennene dine er sannsynligvis ikke det verste tannlegen har sett. Til tross for dine tvil, vil tannlegen ikke rekyl fra undersøke munnen. Også vurdere at kanskje tennene er ikke ille som du tror de er. Gi deg selv en pause.

Forhindre ytterligere tannråte. Ta forebyggende tiltak for å forbedre din tannhelse. Puss tennene to ganger per dag, bruker tanntråd etter hvert måltid, og kutte ned på mengden godteri og sukkerholdige matvarer som du spiser. Du vil kanskje ikke være i stand til å fikse tennene uten tannlege hjelp, men du kan sørge for at de ikke får noe verre.

Planlegg rutine avtaler. Ideelt sett bør du se tannlegen en gang hver 3-6 måneder. Kanskje frykten for tannlegen stammer fra det faktum at du har unngått å gå så lenge at du har latt tannråte og hulrom komme ut av kontroll. Hvis du begynner å gå til tannlegen regelmessig vil han ta forebyggende tiltak for å sikre bedre tannhelse. Dette kan bare bety periodisk renhold og mindre kontroller i fremtiden og mindre sjanser for store arbeid.

Diskuter alternativer for smertebehandling. Hvis du må ha store arbeidet, forklarer tannlegen at du har en fobi; du kan være i stand til å velge mellom en lokal bedøvelse og blir avlivet. Sørg for å ærlig avsløre eventuelle medisiner, vitamintilskudd, narkotika eller alkohol du tar, slik at han er klar over potensielt skadelige interaksjoner.