Digidexo.com

Slik får du tak Lister over Farmasøytiske Reps

Slik får du tak Lister over Farmasøytiske Reps


Leger, sykehus og apotek bruker et system for å holde styr på apotek representanter. Dette kan være en database eller noen form for journalføring som inneholder kontaktinformasjon. Du kan finne lister gjennom fagblader og foreninger, nettverk med andre apotek fagfolk og på Internett.

Bruksanvisning

Naviger din nettleser til SK & A Pharmacy mailingliste nettsted (se Ressurser). Dette er en tjeneste som tilbyr en liste med mer enn 100 000 apotek representanter. Fyll ut informasjonsboksene til høyre på websiden. Den forespurte informasjonen inkluderer kontaktinformasjon, e-post, staten du jobber i, apotek tittel, beliggenhet og type tjeneste. Legge til dine kommentarer og klikk deretter på "Get Quote nå." Du vil motta ytterligere informasjon og muligheten til å be om gratis rapporter med informasjon vedrørende legemiddel representative lister.

Gå til NAPRx (National Association of Pharmaceutical Representanter) hjemmeside på internett (se Ressurser). NAPRx er et nettsted dedikert til bransjeorganisasjonen for farmasøytiske representanter. Omfattende informasjon er gitt på ulike felt av farmasøytiske reps, magasiner, medlemskap, nyheter og kontaktpersoner. Logg inn til "Medlemskap Area" til venstre på skjermen for å benytte denne tjenesten.

Besøk Rep Association nettsted (se Ressurser). Dette vil vise deg en nasjonal katalog av regionale profesjonelle salgsrepresentant foreninger. Denne listen er ikke omfattende, men det gir en utmerket ressurs for å oppnå farmasøytiske representative lister. Du kan abonnere på dette nettstedet ved å klikke på "Abonner nå" -knappen til venstre, eller du kan bla gjennom sine lister over representanter til å skape din liste. De gir navn, adresse, kontaktinformasjon, telefonnummer og e-post. Listen er delt av staten for å gjøre søket enklere.