Digidexo.com

Armour Med for Thyroid Problemer

Hypotyreose er en tilstand som oppstår når skjoldbruskkjertelen ikke produserer nok av tyreoideahormonene tyroksin (T-4) og trijodtyronin (T-3). For å rette opp en feil eller ikke-fungerende skjoldbruskkjertelen, leger foreskjoldbrusk erstatning legemidler. En av de eldste er et naturlig hormon erstatning narkotika, Armour Thyroid.

Armour Thyroid

Armour Thyroid har vært tilgjengelig for hypotyreose lider i mer enn 100 år. Laget fra skjoldbrusk av griser, inneholder Armour Thyroid både T-4 og T-3. Noen leger som foretrekker en helhetlig tilnærming til skjoldbruskkjertelen behandling fortsatt foreskrive medisiner; Men flertallet av skjoldbrusk pasienter bruker Synthroid. På et tidspunkt, rykter sirkulert om muligheten til å få kugalskap fra Armour Thyroid. Disse påstandene er ubegrunnet fordi griser ikke bære sykdommen. Dessuten har alle griser som brukes for produktet blitt inspisert av US Department of Agriculture.

Synthroid vs Armour Thyroid

Kontroversen har vært røring helt siden levotyroksin eller syntetisk T-4 hormonet tyroksin, som kom på markedet. Levotyroksin merkevare-navnet medisiner inkluderer Synthroid, Levoxyl, Euthyrox og Thyrax. Mange leger er imot forskrivning Armour Thyroid fordi de tror at levotyroksin medisiner er mer stabile enn naturlig produkt. Faktisk, Executive Committee of British Thyroid Association publisert et dokument i 2002 om at levotyroksin var mer stabil og effektiv enn Armour Thyroid. Også noen leger tror at kroppen fungerer fint med bare T-4 hormon, som for kroppen å bruke må konverteres til et aktivt T-3 hormon. Tallrike holistiske leger, derimot, tror at mange mennesker har problemer med å konvertere T-4 i T-3, og så levere en pasient med både vil oppnå optimale resultater. I tillegg har det vært skepsis til tøylesløs bruk av syntetisk skjoldbrusk medisiner fordi selskapene som produserer dem har en slik tilstedeværelse i det medisinske feltet. Mer enn 20 millioner mennesker er foreskrevet Synthroid sammenlignet med par millioner som tar naturlige skjoldbrusk medisiner. Spør legen din om et par måneders forsyning for å se om du tar Armour Thyroid hjelper deg.

Tar medisiner

Doser av Armour Thyroid starter på 30 milligram og gå opp i trinn på 15 milligram annenhver uke. Mange skjære sine piller i to for å ta en dose (en halvpart av en pille) to ganger om dagen. T-3 i Armour Thyroid har en kort levetid; så for å holde konsekvent blodet, kan halvparten av en pille tas om morgenen og på ettermiddagen. Mengden av medikament som er foreskrevet er avhengig av en persons T-4 nivåer. Bivirkninger inkluderer håravfall, søvnløshet, høyt blodtrykk, økt appetitt, diaré, feber og vekttap. Mange av disse bivirkningene forsvinner etter et par uker med behandling. Prøv Armour Thyroid hvis du har problemer med din nåværende skjoldbrusk medisiner eller har lave nivåer av T-3 og T-4.