Digidexo.com

Hva er risikoen for livmorhalskreft behandlinger?

Hva er risikoen for livmorhalskreft behandlinger?


Cervix forbinder livmoren og vagina. Livmorhalskreftformer i vevet i livmorhalsen. Det er vanligvis ingen symptomer for livmorhalskreft, men det kan diagnostiseres tidlig med regelmessige celleprøver.

Behandling Alternativer

Å vite stadium av kreft vil bidra til å bestemme den beste behandlingsalternativet for livmorhalskreft. Den stadium av kreft er avhengig av størrelsen og dybden, og hvor langt det allerede har spredt.

Operasjonell Risiko

Det er flere operasjoner som kan utføres for å fjerne livmorhalskreft. Risiko fra disse surgeries kan inkludere infeksjon i såret, blødninger, eller skade på andre organer.

Stråling Risiko

Strålebehandling brukes til å drepe kreftcellene. Risiko fra stråling er hudforandringer, vannlating problemer, lave blodverdier, arrvev, vaginal tørrhet, skade på eggstokkene, og svekket bein.

Kjemoterapi Risiko

Kjemoterapi er en blanding av anti-kreft-medikamenter som er gitt ved injeksjon eller gjennom munnen. Kjemoterapi kan forårsake lave blodverdier, økt risiko for infeksjon, tretthet, kvalme, diaré, og for tidlig overgangsalder,

Betraktninger

Avhengig av alvorligheten av kreft, kan leger bruke en kombinasjon av disse behandlinger for kreft i livmorhalsen. Ved å kombinere disse behandlinger kan resultere i en bedre sjanse for pasienten å redusere disse risikoer.