Digidexo.com

Hvordan bruke Ribose å øke energi

Hvordan bruke Ribose å øke energi


Sukker er en av de mest effektive energikilder er tilgjengelig. Dine celler bruker sukker for å fungere, og hjernen din bruker sukker til å tenke. Ribose er en av de enkleste former for sukker. Kroppen din gjør det fra glukose og det leverer energi for hver tanke og handling i livet ditt. Legge ribose tilskudd til din daglige helse rutine kan øke energien du tar på dagen.

Bruksanvisning

•  Rør 5 g ribose inn din favoritt frukt juice. Denne lille mengde av ribose vil gi en kortvarig energi burst omtrent lik den energi man får fra en kopp kaffe.

Mix 5 g ribose inn din favoritt frukt juice, tre ganger om dagen, for å lindre symptomene på kronisk utmattelsessyndrom og fibromyalgi. Etter 3-6 uker, bør du skjære tilbake til to ganger om dagen.

Swallow ribose kapsler i stedet for å bruke pulver. Hvis du misliker den søtere smak som resultat når du legger ribose til din juice, er det også tilgjengelig i kapsler du kan svelge. Den typiske dose avhenger helt av ribose du kjøper og inngår i informasjonspakken.

Løs opp 5 til 20 g ribose i øvelsen drink til bruk før, under eller etter din vanlige treningen. Dette vil øke hastigheten kroppens utvinning samtidig bygge mer muskelmasse.

Tips og advarsler

  • Du kan ikke bli avhengige av ribose, uavhengig av hvor lenge du tar den. Den har heller ingen negative bivirkninger.
  • Tar mer enn 10 g ribose i en enkelt dose kan forårsake mageproblemer.