Digidexo.com

Hva er behandlingen for en urinveisinfeksjon?

Hva er behandlingen for en urinveisinfeksjon?


Urinveisinfeksjoner er ofte referert til som UVI. Hvis en del av urinveiene blir infisert, er en person anses å ha en urinveisinfeksjon. Disse infeksjonene bør ikke tas lett fordi mer alvorlige tilstander kan skyldes en mangel på behandling. Legen kan utføre en test på kontoret hans for å gi deg beskjed hvis du er positiv for en infeksjon. Det er også hjem kits du kan plukke opp fra et apotek som vil tillate deg å teste for en infeksjon. Hvis testen er positiv, bør du søke behandling umiddelbart.

Antibakterielle medisiner

Det er viktig å ha legen forskrive et antibiotikum. Dette vil drepe bakterier som forårsaker infeksjonen i urinveiene. Legen din kan forskrive noe sånt amoxicillin eller Bactrim. Du må fortsette å ta antibiotika før flasken er tom. Hvis du stopper når dine symptomer rydde opp, vil bakteriene bare begynne å vokse igjen. Det anbefales også at du spiser en yoghurt med levende kulturer per dag for å erstatte de gode bakteriene i kroppen din. Den antibiotika vil drepe både gode og dårlige bakterier.

Pain Killers

De første dagene av en urinveisinfeksjon er ekstremt smertefullt. Det er best å behandle smerte ved å ta en over-the-counter smertestillende medikamenter. Hvis du velger paracetamol (Paracet), trenger du to kapsler hver fire til seks timer. Hvis du foretrekker å ibuprofen (Advil, Motrin), må du ta en kapsel hver seks til åtte timer. Ibuprofen medisiner kan opprørt magen hvis du ikke tar dem med mat. Det er også aspirin, men vær klar over at aspirin vil tynne blodet og kan også føre til magesyke.

Vann

Du kan bli fristet til å drikke mindre, fordi det gjør vondt å urinere. Dette ville være feil ting å gjøre. Kroppen din trenger mye vann for å avgifte kroppen. Å drikke mye vann vil hjelpe deg å bli kvitt bakteriene som forårsaker urinveisinfeksjon. Du kan også drikke et glass tranebærjuice i mellom glass vann. Tranebærjuice inneholder ingredienser som stopper bakterier fra å feste seg til cellene i urinveiene.