Digidexo.com

Hvordan bruke Anti fungals å behandle kronisk prostatitt

Prostatitt er en inflammatorisk sykdom i prostatakjertelen. Kronisk prostatitt oppstår når tidlig behandling ikke lykkes i å rydde opp prostatitt. Det er mange behandlinger for kronisk prostatitt, blant dem naturlige behandlinger som for eksempel å ta varme bad, ved hjelp av en pute for langvarig sitting og unngå mat utløser (som koffein og krydret mat). Bioflavonoider, alfablokkere og nevromuskulære terapier viser suksess i behandling i tillegg. Leger forskrive antibiotika for å behandle kronisk prostatitt og i tillegg foreskrive antifungals når tilstedeværelsen av gjær er oppdaget i en kultur.

Bruksanvisning

•  Finn ut hvilken sopp er tilstede. Ifølge National Institute of Healths National Center for Biotechnology Information Det finnes en rekke ulike sopp som kan forårsake kronisk prostatitt. Hver av disse fungi kan forårsake en endring i prostata, og hver krever behandling med et anti-fungal medisiner som bekjemper den aktuelle sopp.

Diskuter behandlingstilbud med behandlende lege. Gjør legen oppmerksom på eventuelle andre medisiner, urter, eller alternative behandlinger som du bruker. Hvilken som helst av disse kan samhandle negativt med anti-fungal at legen foreskriver for behandling av kronisk prostatitt. Informer legen om eventuelle allergier. Noen allergier, for eksempel allergi mot egg kan påvirke medisiner som er aktuelle for en privatperson.

Anti-fungal medisiner kan være muntlig eller aktuelle. Finn ut om det er spesielle instruksjoner for oral medisin, for eksempel, tar det før eller etter måltidene kan ha en innvirkning på dens effektivitet. Spør lege eller apotek for å detalj alle instruksjoner for anti-fungal medisiner.

Forskning de mulige bivirkninger av anti-fungal medisiner for kronisk prostatitt. Vær forberedt på muligheten for disse bivirkningene, som kan inkludere svie eller kløe.

Finn ut hvor lang tid det vil ta før den anti-fungal medisiner skal tre i kraft. Kontakt lege hvis det ikke er noen bedring i kronisk prostatitt stand innen denne tidsrammen.

6. Vurder å supplere anti-sopp behandling for kronisk prostatitt med komplementær medisin. Kinesisk medisin, homeopati og fotsoneterapi er former for alternativ medisin som kan øke bruken av allopathic (konvensjonell) medisinsk behandling. Informere alle utøvere om involvering av andre former for medisinsk behandling, slik at behandlingene ikke er i konflikt.