Digidexo.com

Vekt-tap Retreats for voksne

Vekt-tap retreats tjene to formål. Du bruker dem til å hoppe starte vekttap rutine, lære de verktøyene som trengs for å starte en sunn livsstil. Vekt-tap retreats hjelper deg å komme tilbake på sporet eller forbedre nåværende sunn livsstil. Programmene på vekt-tap retreats inkluderer trening, kosthold og livsstilsendringer, rådgivning og pedagogiske programmer. Vekt-tap retreats vanligvis vare i åtte dager.

Rapid Vekttap

Du kan gå ned i vekt raskt på mange retretter. Rapid vekttap oppstår på grunn av dramatiske, plutselige endringer. Wellspring Retreats er åtte-dagers programmer som produserer raske vekttap ved hjelp av en vitenskapelig tilnærming til å miste vekt som du kan vedlikeholde når du kommer hjem. Du mister vekt raskt på Birchcreek helse og vekttap Retreat på grunn av sin aggressive jump start detox prosessen.

Fitness

Vekt-tap retreats hjelpe deg å begynne en øvelse rutine å gjøre når du kommer hjem. Trening er den eneste måten å opprettholde vekttap, øke hastigheten på stoffskiftet og energi til kroppen. Den "hoppe starte Life" program på Birchcreek inkluderer guidet morgen turer på upstate New York fjellveier for å få stoffskiftet i gang. Programmet lærer betydningen av skadeforebygging og fleksibilitet ved å tilby stretching og pilatestimer. De utøve opsjoner justere til kondisjon av den enkelte.

Ernæring

Vekt-tap retreats har klasser som lærer deg om kosthold og ernæring. Hilton Head vekt-tap boot camp inkluderer workshops om ernæring. Delta på matlagingsdemonstrasjoner og økter som lærer om innkjøp av mat. En kulinarisk vekttap ekspert lærer deg hvordan å forberede raske, næringsrike måltider. Lær hvordan du kan gjøre sunne erstatninger i måltider, hvordan å handle for stifter for ditt kjøleskap og pantry, og hvordan du kan ta de rette kosttilskudd valg. Som et eksempel på hva du bør spise da de kom hjem, du spiser sunne måltider i riktig deler.

Behavioral Therapy

Kognitiv atferdsterapi ved vekttap farms hjelper dieters lære hvordan å opprettholde en sunn livsstil. Wellspring Retreats tildeler deg til en atferdstrener for å veilede deg i din vekttap reisen. Du delta på gruppeterapitimer med treneren din. Samspillet med andre gruppemedlemmer hjelper deg kontakt med andre som kommer om de samme kamper. Behavioral trenere fortsette å guide deg når du kommer hjem. Wellspring trenere jobbe med deg i tre måneder via intensive nett ettervern.

Massasje og Spa

Vekt-tap retreats ikke bare lære deg å slippe pounds, spise sunt og endringer i livsstil. Du lærer betydningen av velvære, stress reduksjon og omsorg for kroppen din gjennom terapeutiske massasjer og spa-behandlinger. Massasje lindrer muskelvevet og øker blodsirkulasjonen. Birchcreek tilbyr mer enn 10 typer massasje, akupunktur og soneterapi. Du lærer at vekttap og helse omfatter flere komponenter.