Digidexo.com

Diet Råd for mennesker med hypoglykemi

Mange mennesker lider av hypoglykemi og er uvitende om de har denne lavt blodsukker tilstand. Diabetikere er de mest sannsynlige kandidatene til å ha varierende blodsukkernivået. Symptomer inkluderer skjelving, sult, svimmelhet, tretthet og hodepine. Det er viktig å kontrollere disse symptomene med et riktig kosthold. Ta kontroll over livet ditt ved å spise riktig mat til riktig tid for å kontrollere hypoglykemi.

Små måltider

De med hypoglykemi begynner å ha dyppe blodsukkeret 2 til 4 timer etter deres siste måltid. Når bukspyttkjertelen over-utskiller insulin, metaboliserende karbohydrater er umulig. Som blodsukkeret synker, kortisol og adrenalin blir produsert i høye nivåer, noe som fører til en tilstand av panikk i kroppen. Dette er grunnen til at mange mennesker føler seg engstelig eller har hjertebank. Unngå å miste blodsukkeret ved å spise mindre måltider utover dagen. Innlemme fiber inn i mange av dine måltider. Fiber forsinker hypoglykemiske reaksjoner. Det er også gunstig å spise fiber 30 minutter før neste måltid. Gode ​​kilder til fiber inkluderer popcorn, ris kjeks, og hele korn. Spis frokost og deretter ha en annen lite måltid før lunsj. Følg med en om ettermiddagen måltid og middag. Før du går til sengs, nyte en liten snack. Få mennesker ønsker å ha et stort måltid før sengetid, så har en bit av frukt eller nøtter.

Mat å spise

Fyll din diett med næringsrik mat blottet for kjemikalier og konserveringsmidler. Avstå fra å drikke alkohol, kullsyreholdige drikker eller koffein. Eliminer hermetikk, bearbeidet mat, tørket frukt og matvarer med kunstig smakstilsetning. Mat som er pakket med energi og drivstoff er belgfrukter, soyaprodukter, fisk, hele korn, bananer, grapefrukt, gulrøtter, spinat og brokkoli. Prøv en mat eliminering diett for å være sikker på at du ikke har en allergi. Allergener forverre hypoglykemi symptomer. Den beste tilnærmingen er å holde en food journal og registrere eventuelle hypoglykemiske reaksjoner etter å ha spist. Når du finner oppskrifter og matvarer du liker å spise, lage et måltid plan for deg selv. Har alltid visse matvarer på hånden i tilfelle du opplever lavt blodsukker. Hold alltid en pakke med nøtter i bilen for nødhjelp. Pakk dine egne lunsjer slik at du ikke vil bli fristet av takeaway måltider eller salgsautomat elementer som vil spike blodsukkeret.

Eating Out

Servering i restauranter kan være stressende for alle som kosthold er så avgjørende for deres trivsel. Hvis fast food er det eneste alternativet til frokost, gå for de sunneste alternativene som frukt parfaits, egg smørbrød eller hel-korn toast. Til lunsj spiser salater uten fet dressing, krutonger eller bacon biter. Avstå fra å spise raffinert mel produkter som brød eller hvit ris. Disse matvarer vil sende deg på en berg-og dalbane med blodsukkeret. Middager er vanligvis lettere. Hvis du spiser meksikansk, bestille en salat med bønner og kylling. Ikke spise taco shell. Italienske restauranter er litt vanskeligere. Be dem om å gjøre grønnsaker toppet med en marinara saus. Hvis de har fisk som ikke er stekt, har dem serverer den på toppen. Ta de beste avgjørelsene for deg, men ikke hopp over måltider. Hypoglykemi kan kontrolleres gjennom kosthold og velge hva som er best for helsen din.