Digidexo.com

Vekttap & Skin Care

Vekttap & Skin Care


En grunn folk ned i vekt er å føle seg mer komfortabel i sin egen hud. Du vil ha sunn, tonet hud for å forbedre din generelle utseende og flaunt den nye kroppen. Men mange opplever problemer med huden sin elastisitet og tilstand, spesielt følgende betydelig vekttap. Lær hvordan du kan få huden din i form under og etter store vekttap.

Bakgrunn

Som en person gevinster vekt, kan huden strekke å imøtekomme overinflated fettceller som er rett under hudens overflate. Men mens huden er veldig elastisk, noen finner ut at etter vekttap, mislykkes deres hud å krympe tilbake til sin opprinnelige form, og etterlater stygge buler og hengende folder som kan maskere alt som vekttap. I hvilken grad du sitter igjen med ekstra hud avhenger av hudens elastisitet, som varierer avhengig av din alder og genetikk, hvor mye vekt tapt og andre faktorer.

Sunn Vekttap, sunn hud

Vekttap spesialister argumentere langsom, jevn vekttap i motsetning til å krasje slanking fordi det sikrer riktig ernæringsmessig balanse. Men god ernæring er viktig for huden din, også, og en riktig balanse av næringsstoffer vil hjelpe huden regenerere raskere. Mål å miste ca 1 til 2 kg. av fett hver uke. Dette vil gi huden din tid til å tilpasse seg den nye kroppen og vil tillate deg å holde en sunn balanse av næringsstoffer som vil gjøre huden din glød.

Fukt, fukt, fukt

Når det kommer til huden din, betyr fuktighet to ting: Drikkevann og konsekvent bruke en god fuktighetskrem. Kroppen din trenger å være hydrert til skikkelig regenerere celler, inkludert celler som utgjør huden din, så drikk opp. Det finnes ingen offisiell anbefaling for hvor mye vann du bør drikke, men en god tommelfingerregel er åtte 8 oz. glass om dagen, eller nok til å holde fra tørste. Også bruke en god fuktighetskrem over hele kroppen din og bruke det regelmessig. Du kan prøve kremer som hevder å være "huden fastere", men mer viktig er at ethvert produkt du bruker holde huden hydrert gjennom hele dagen. Creme fuktighetskremer (de kommer i et badekar, ikke en flaske) er tykkere og gi en sterk lag med beskyttende fuktighet hvis huden din har en tendens til å være veldig tørr.

Merverdien av Exercise

Hvis du har lagt trening til din daglige rutine for å kaste pounds, fortsett med det. Hvis du ikke gjorde det, er nå et godt tidspunkt å starte. Trening hjelper kvitte kroppen for giftstoffer og får oksygen strømmer, noe som er bra for huden din. I tillegg har mange Kosten har en tendens til å miste en betydelig mengde muskelmasse i tillegg til fett, men bygge muskler gir huden din en fast base, slik at det ser glattere. Så legger du til en styrketreningsøkt til treningsøktene. Målet for to eller tre mellom 20 og 30 minutter styrketrening økter hver uke.

Den kirurgisk alternativ

For folk som har mistet svært store mengder vekt, for eksempel etter vekttap kirurgi, kan kosmetisk kirurgi være et alternativ for å fjerne store hudfolder. Kroppskonturering er en stor operasjon som involverer omfattende snitt til hovedsak avskåret slapp hud av pasientene. Komplett fettsuging er ofte gjort i etapper eller flere operasjoner og kan inkludere løfte rumpe, lår, mage, bryst og armer. Som enhver større operasjon, det er mange farer, og fettsuging kan eller ikke kan være dekket av forsikringen din. Snakk med din primære omsorg lege og spesialister før de bestemmer om et kirurgisk alternativet kan være hensiktsmessig for deg.