Digidexo.com

Hypoglykemi Diet for ADD barn

Barn med ADHD (ADD) kan være i stand til å dra nytte av en hypoglycemic kosthold. Når folk spiser mat som øker blodsukkeret plutselig, kan den påfølgende fall i blodsukkeret føre dem til å miste fokus og blir lett frustrert. Noen mener at barn med ADD erfaring denne reduksjonen innen et par timer etter å ha spist måltider tunge i enkle karbohydrater. Derfor kan en del av disse barn ha nytte av en hypoglykemisk diett, eller en diett som unngår disse matvarer.

Matvarer for å unngå

Sørg for at barnet ditt unngår hvitt mel og sukker så mye som mulig mens du er på hypoglykemi kosthold. Disse matvarer føre til at barnets blodsukkeret til å skyte i været, og så til slutt slippe. Koffein kan også ha disse effektene. Eliminere disse matvarer fra barnets kosthold vil bidra til å holde sin blodsukkeret konsekvent gjennom hele dagen.

Eliminere sukkerholdige frokostblandinger og snacks, samt brød, pasta og kjeks laget av raffinert mel. Erstatte disse matvarene med hele korn og nonsugary kolleger så mye som mulig. Sjekk etikettene på bearbeidet mat som barnet spiser for å være sikker på at de ikke inneholder sukkerholdige tilsetningsstoffer, for eksempel ingredienser som slutter på "ose."

Tillatte Foods

I stedet for sukker og hvitt mel, oppmuntre barnet til å spise magert kjøtt og fjærkre, grønnsaker, hele korn og frukt som har lav glykemisk verdier. Hvis barnet ditt ikke liker fullkorn pasta, bruker spaghetti saus i stedet for pasta i noen av sine favorittoppskrifter. Hvis barnet ditt ber om sukkerholdige godbiter, oppmuntre henne til å spise tillatte frukt for henne sukker fikse. Ikke la koffeinholdige drikker i hjemmet ditt; I stedet erstatte dem med sine noncaffeinated kolleger.

Tips om Gjøre overgangen

Hjelpe barnet ditt trekk fra sin vanlige mat menyen til hypoglycemic kosthold kan være vanskelig. For å gjøre overgangen enklere, luke ut de mest problematiske matvarer først, de matvarer som inneholder mest sukker eller hvetemel. Deretter lage en liste over noen matvarer som er på diett at barnet ditt har, og vise den til ham som en forsmak på hva han vil være i stand til å spise. Han kan bli overrasket over hvor mange og variasjon av matvarer som vil være tillatt på diett.