Digidexo.com

Vekttap med Hot Pepper

Selv om de er utrolig krydret, kan spise chilipepper være gunstig for helsen. Rød paprika er fulle av vitaminene A, C og K. Disse vitaminene hindre celleskader og visse typer kreft, og de hjelper immunsystemet til å fungere skikkelig. Hot Peppers er også inkludert i mange dietter fordi spise dem hjelper deg å forbrenne kalorier. Når man spiser en varm pepper, det øker mengden av varme som kroppen produserer samt kroppens oksygenforbruk. Dette tyder på at kroppen din brenner ekstra kalorier.

Spise Hot Peppers

Jalapeño og Cayenne Peppers inneholder det kjemiske capsaicin, som gir dem deres varme. Denne kjemiske fører til at kroppen for å frigjøre en stor mengde av stresshormoner. Dette vil øke stoffskiftet som igjen vil hjelpe deg å forbrenne mer kalorier. Capsaicin har ingen lukt og ingen smak. Dette kjemikaliet er konsentrert hovedsakelig i frøene og rundt ribbeina av pepper, men det kan bli funnet i hele pepper.
Spise chilipepper vil også redusere suget etter mat. Capsaicin øker blodgjennomstrømningen i tarmen. Det øker også sammentrekningene i tarmveggene. Denne handling synes å holde tarmene fra å kommunisere sult signaler til hjernen. Capsaicin også bare vil få deg til å føle deg mett. Peppers er også lav i kalorier.

Dietter med Pepper

Cayenne pepper er ofte funnet i flush dietter. En populær flush kosthold innebærer å drikke en blanding av vann, sitronsaft, lønnesirup og cayennepepper. Ifølge Medill.edu, vil drikke denne blandingen for en uke eller to rense ut kroppen din som vil føre til at du mister mye overflødig vekt.

En annen populær pepper diett kalles chili pepper diett. Denne dietten inkluderer en 21-dagers måltid plan som inneholder mat med lite fett samt en rekke paprika.

Andre helsefordeler

Ifølge AtoZFitness.com, paprika er full av antioksidanter som fremmer god helse. Paprika også inneholder lykopen, som er kjent for å forebygge forskjellige former for kreft, inkludert prostatakreft, kreft i blære og livmorhalskreft. Beta-cryptoxanthin er også funnet i rød paprika. Dette karotenoid (en kraftig antioksidant) blir nå forsket på grunn av muligheten for at det bidrar til å hindre lungekreft forårsaket av passiv røyking. Vitamin K i pepper vil redusere risikoen for blodpropp og styrke bein. Paprika inneholder også en anstendig mengde fiber.