Digidexo.com

Natural Foods for vekttap

Naturlig mat er ikke behandlet, og mange er lave i kalorier og fett. De har ikke tilsatt sukker, olje, aroma eller konserveringsmidler, og dette gjør dem gode valg for et vekttap diett. Fordelene av naturlige matvarer inneholder vitamin og mineralinnhold og fiber. En diett av naturlige matvarer vil "nesten alltid hjelpe deg å miste vekt og opprettholde en sunn kropp image", skriver Gary Smalley, forfatter av "sunn vekttap." Vedta en naturlig mat diett for vekttap er enklere enn du tror.

Se etter Fresh

Ferske frukter og grønnsaker inneholder fytokjemikalier som er ansvarlig for helsefordeler, skriver Walter Willett, medforfatter av "Spis, drikk, og være sunn." Siden ingen enkelt frukt eller grønnsak inneholder alle de næringsstoffene du trenger, er det viktig å spise en rekke. Spise en rekke fargerike frukter og grønnsaker sikrer at du vil spise et utvalg av fytokjemikalier kroppen din trenger, skriver Willett. Mens strømpe opp, være åpen for å prøve forskjellige friske frukter og grønnsaker.

Naturlige ferske matvarer inneholder de som finnes i din produserer midtgangen: aprikoser, asparges, bananer, bønner, bær, kål, gulrøtter, blomkål, selleri, agurk, hvitløk, grapefrukt, linser, salat, sitron, mango, løk, appelsiner, papaya, fersken , paprika, ananas, plommer, spinat, nepe, yams og vannmelon.

Når du velger kjøtt, velger de magreste og trim synlig fett før du tilbereder. Tunfisk, torsk, kalkun, kylling, laks, magert kjøtt og sjømat er noen fettfattige alternativer. Unngå bevarte kjøtt, som de vil mest sannsynlig inneholde kjemikalier, fett, salt og nitrater. Opt for lite fett eller fett-fri når du velger meieriprodukter.

Handle for ubearbeidede korn. De er lastet med fiber, vitaminer og næringssalter som fjernes under behandlingen. Havre, hvete bakterie, quinoa, bygg, couscous, villris og brun ris er noen ideer. Når du shopper for brød, sørg etiketten leser "100 prosent hele korn" i motsetning til "hvete brød."

Inkluder Fiber

Fiber er viktig for vekttap, fordi det gjør at du føler fyldigere og det regulerer fordøyelsen. Frukt høy i fiber inkluderer bringebær, blåbær, jordbær, pærer, epler, fiken, bananer, appelsiner, rosiner, aprikoser, cantaloupe, grapefrukt, pærer, kiwi, svisker, plommer og fersken. Vegetabilske kilder til fiber er avokado, rødbeter, brokkoli, sopp, yams, poteter med skall og erter. Flax frø, mandler, valnøtter, cashewnøtter, peanøtter, gresskarfrø og pistasjnøtter er også naturlig mat som inneholder fiber.

Lær porsjonsstørrelser

Å vite hvor mye du skal spise er like viktig som å vite hva du skal spise. Å vite hva som utgjør en porsjon vil hjelpe deg å kontrollere kaloriinntaket. En halv kopp med havregryn, ris, spinat og brokkoli er en servering hver (dette er omtrent på størrelse med en cupped håndflaten). En kopp gulrøtter (to cupped palmer), en banan og en appelsin også bestå av en servering. En bakt potet på størrelse med en knyttneve er en servering. Tre gram av fjørfe eller kjøtt er omtrent på størrelse med en kortstokk. Tre gram av fisken er omtrent på størrelse med et sjekkhefte. En unse av ost ser ut som to terninger.