Digidexo.com

Gode ​​måter å miste vekt

Det er mange måter å gå ned i vekt, men noen av dem er ikke sunt eller bra for deg. Noen metoder for vekttap innebære å endre kostholdet ditt til det ekstreme. Resultatene kan skje raskt, men tilbake til din tidligere livsstil kan også bety å vende tilbake til din tidligere vekt. Unngå fallgrubene usunne måter å miste vekt og lære om de endringer som må skje for å miste vekt på en sunn og god måte og holde den av for en levetid.

Endre holdning

En av de viktigste tingene du kan gjøre for å takle vekttap er å endre holdning. Det bør ikke bli sett på som et ork eller noe umulig. I stedet, se vekttap som et skritt i riktig retning mot et lykkeligere, sunnere deg. Vektreduksjon "handler ikke bare om en" diett "eller" program ". Det handler om en pågående livsstil som inkluderer langsiktige endringer i daglige spise-og mosjonsvaner," Centers for Disease Prevention and Control hevder. Å miste vekt krever engasjement fordi det tar tid. Men med tid, bygger du tillit. Se på din vekttap som en reise sier CDC "i stedet for bare en endelig destinasjon." Med riktig tenkemåte, er det ikke bare mulig å gå ned i vekt, men holde den av fordi du har tatt deg tid til å endre hvordan du ser på mat og helse.

Endre livsstil

Trening er en sunn måte å hjelpe deg å miste vekt. Du bør satse på 150 minutter med moderat intens aerobic aktivitet hver uke, ifølge CDC. Under moderat aerob aktivitet, vil du bryte en svette. For at denne aktiviteten skal være effektiv, må du holde opp dette tempoet i minst 10 minutter. Denne type aktivitet kan være gange, aerobic (vann, dans eller trinn), sykling (innendørs eller ute) eller kjører. I tillegg til dette, er styrketrening også anbefales minst to ganger i uken. Styrketrening involverer de store muskelgruppene i kroppen og kan inkludere vekter, motstand band og yoga.

Endre din diett

I stedet for å kroke seg fast den nyeste vekttap diett, kan du prøve å tenke på langsiktige endringer i kostholdet som du kan bruke resten av livet ditt. Vær oppmerksom på dine spisevaner og erstatte usunne vaner med sunt. Forsterkende disse nye vaner er viktig, sier CDC fordi danne vaner tar tid. Sunn mat inneholder grønnsaker, frukt, hele korn og magre meieriprodukter. Den fokuserer også på magert kjøtt, fisk, nøtter og frø. Ikke nekte deg selv de tingene du liker å spise. Bare spise dem i mindre mengder sjeldnere. På denne måten vil du ikke føle fratatt og du vil fortsatt være å lage gode, sunne valg overall.