Digidexo.com

Hva er forholdet mellom trening og vekttap?

Hva er forholdet mellom trening og vekttap?


For å miste ett pund, må du opprette et underskudd på 3500 kalorier. Du kan kutte kalorier ved å ikke spise mye, men så stoffskiftet kan bremse ned, noe som gjør det vanskeligere å gå ned i vekt. Hvis du brenner kalorier med trening, vil du opprette en kalori underskudd samtidig øke stoffskiftet. Så lenge du ikke spiser mer kalorier enn du forbrenner, bør vekttap oppstår.

Caloric brenne

Trening fører til en økning i caloric brenne. Jo mer intens trening, jo flere kalorier brent. Øvelser som forbrenner masse kalorier inkludere løping, kickboxing og svømming. Se ressursen delen for en liste over øvelser og kalorier de forbrenner.

Muscle Mass

Mange former for trening, som vektløfting, roing og sykling, øke muskelmasse. Jo mer muskler kroppen din har, jo flere kalorier vil du forbrenne på en daglig basis. Dette er fordi muskler er metabolsk aktiv og forbrenner mer kalorier enn fett.

Metabolisme

Fordelene ved trening sist utover tiden du aktivt engasjere seg i fysisk aktivitet. Øvelse øker metabolic rate for timer etter at du har fullført aktiviteten, noe som resulterer i en økt kalori brenne selv mens du sitter på sofaen å lese en bok.

Sunnere Outlook

Det kan være vanskelig å sluke ned en candy bar og en pose chips etter at du har brukt tid på å arbeide ut. Trene ofte setter folk i en sunnere sinnstilstand og hjelper dem å ta bedre mat valg i løpet av dagen.

Hunger kontroll

Moderat trening kan bidra til å undertrykke sult. En studie publisert i Journal of Regulatory, Integrative and Comparative Physiology funnet motstand og aerob trening regulert appetitt under og etter trening. Trening kan også lindre noen av stress som får folk til å overspise.