Digidexo.com

Hvordan kan jeg miste vekt raskt uten piller?

Slankepiller virke som en enkel måte å gå ned i vekt; men det er ofte bivirkninger forbundet med deres bruk, og de ikke alltid fungerer som produsenter sier de vil. I tillegg kan de være dyrt og vanedannende. Du kan gå ned i vekt raskt og naturlig ved å følge noen enkle anbefalinger.

Pay Attention

Mange mennesker som overspise gjøre det uten å innse hvor mange kalorier eller fett gram de er virkelig tidkrevende. Kvinner i alderen 19-30 bør være forbruker rundt 2000 til 2200 kalorier om dagen. 31., redusere dette tallet med ca 200 kalorier for hvert tiår. Menn kan forbruke ca 200 kalorier mer enn kvinner over hele linja.

Fett bør utgjør bare 30 prosent av det samlede kaloriinntaket; men bare 5 prosent til 10 prosent bør komme fra mettet fett. Disse fett er ofte funnet i bearbeidet mat, søtsaker, fett kjøtt, ost og smør. Spis nøtter, fisk og matvarer tilberedt i solsikke og olivenolje for å få nok sunt fett. Hold en journal som omfatter hvor mye mat du spiser, og bemerker kalorier og fett gram, for å sikre at du får de anbefalte kalorier. Hvis du har en tendens til å overspise, vil du sannsynligvis gå ned i vekt raskt bare ved å kutte kalorier til den anbefalte mengden.

Kostvaner

For å gå ned i vekt raskt uten piller, må du endre kostvaner. Spis mat med høyt protein, som magert kjøtt, egg og fettfattig ost, slik at du føler deg full. Reduser enkle karbohydratinntak fra matvarer som pasta, poteter og søtsaker, siden disse blir omdannet til glukose og kan lagres som fett. Fett inneholder 9 kalorier per gram, mens karbohydrater og proteiner har bare 4 kalorier for det samme beløpet; slik at du kan betydelig kutte kalorier ved å eliminere bearbeidet og fet mat fra kostholdet ditt.

Junk food og fast food bør være en sjelden godbit hvis du ønsker å gå ned i vekt raskt. Unngå tomme kalorier fra kilder som brus, og drikker minst 64 gram vann daglig for å hjelpe leveren prosessen fett effektivt.

Øvelse Mer

Trening er nøkkelen til vekttap. Øk muskelmasse for å hjelpe deg å forbrenne mer kalorier selv mens du er i ro. Gjøre aerobic øvelser vil hjelpe deg å eliminere fett butikker.

Trene på din maksimale hjertefrekvens å brenne mest mulig fett. For å finne din optimale hjertefrekvens, trekker du alderen din fra 220. Øvelse på 75 prosent til 85 prosent av det antallet. Test din hjertefrekvens ved å ta pulsen din under en treningsøkt i 10 sekunder. Multipliser dette tallet med 60 for å måle slag per minutt (bpm). Ifølge Health.gov, bør voksne får 2,5 timer med fysisk trening ukentlig for å opprettholde en sunn vekt. Trene 30 til 60 minutter om dagen, fem til seks dager i uken, for å gå ned i vekt raskt.