Digidexo.com

Teen Vekttap tips og programmer

Tenåringen kan lykkes kaste vekt med støtte fra familien og positiv forsterkning. Siden kroppene deres er i endring og fortsatt voksende, tenåringer trenger å spise ernæringsmessig, men trenger også å unngå drastiske kalori begrensning. Partner en sunn vekt management program med en regelmessig mosjon rutine, og tenåringens tillit vil sveve som hun mister vekt.

Forplikte seg til vekttap

Sunne spisevaner og mosjon er livslang forpliktelse, og er ikke å bli forlatt når vekttap målet er oppnådd. Pass på at tenåringen er klar og ønsker å forplikte seg til vekttap.

Hvis du eller andre familiemedlemmer er interessert i å miste vekt, gjør det til en familie forpliktelse. Hold en familie møte og skape en sunn spising og trening som alle kan enes om. Enige om matvarer som er utenfor grensene for huset. Bestem deg for hvordan du skal holde familiemedlemmer ansvarlig hvis de tar i "dårlig" mat. For eksempel, hvis noen faller av dietten vogn de kunne gjøre 10 push-ups eller kjøre en mil. Finn noe utfordrende, men ikke umulig å gjøre som bot.

Finne riktig program

Ikke alle vekttap programmer oppfylle behovene til alle tenåringer. Abonner på et program som lærer en sunn spising livsstil i stedet for en rask vekt-tap plan. Ved å lære dine tenåringer hvordan å leve en sunn livsstil, vil han nyte vekttap samt motta livsstil utdanning verktøy som kan brukes i en mannsalder.

Så mange planer. Så mange valg. Hvordan avgjøre hvilken som er riktig for din tenåring? Diskuter hva som motiverer dine tenåringer og avdekke sine spesifikke vekt-tap mål. Hvor mye vekt vil han miste og hva er hans langsiktige vekttap mål? Der gjør miljøet tenår fungerer best og føler seg mest trygg?

Programmer som Weight Watchers la tenåringen til å overvåke sitt matinntak i en gruppesammenheng. Tenåringer delta på ukentlige møter og vekt innsjekkinger. Dette programmet lærer også tenåringer hvordan å lage sunn mat valg og tar til orde for regelmessig mosjon.

Online vekttap programmer som Spark Teens og Slim Kids hjelpe tenåringer i en virtuell verden som tilbyr vekttap sporing verktøy, menyplaner og kosthold tips.

Mange tenåringer finne suksess ved å delta vekttap leirer, rettet mot å arbeide med tenåringer på en rekke problemer i tillegg til vekttap og sunn mat. Mange leirene tilbyr gruppe-terapitimer og ernæring klasser for å hjelpe tenåringer komme til roten av deres vektøkning og lære at de kan gjøre endringer for å bli sunnere.

Fedmekirurgi er blitt en mulighet i de siste årene. På grunn av eminente helsetrusler, er noen tenåringer gå under kniven for å gå ned i vekt. De fleste overvektige programmer krever strenge terapitimer og ernæring klasser før du utfører operasjonen. Pasientene er også nøye overvåket i måneder og år etter operasjonen for å sikre at tenåringer har gjort en livsstilsendring og ikke har falt tilbake til gamle vaner.