Digidexo.com

Positivt og ulemper av slankepiller

Det er ingen magisk pille som kan krympe en midje, men det finnes medisiner som hjelper med din innsats for å slanke seg. Slankepiller vanligvis faller i to kategorier: appetittdempende og fett blokkere. Både arbeid, men begge kommer med sitt eget sett med fordeler og ulemper.

Appetittdempende midler

Appetittdempende stimulerer sentralnervesystemet å gjøre en person føler seg mindre sulten. Tidlige versjoner var varianter av amfetamin, et stoff kjent på gaten som "speed". Konseptet er lyd: inntar færre kalorier enn du forbrenner, og du mister vekt. Men, som med alle narkotika, det er bivirkningene til å vurdere. Hastighet kan føre til hjertebank, senket libido, søvnløshet, diaré og til og med psykotiske episoder. Dessuten mister sin medikamentet appetitt trykke evne over tid.

Dagens appetitt undertrykkelse piller er i hovedsak basert på phentermine, som stimulerer hjernens hypothalamus. Denne kjertelen kontrollerer visse nevrotransmittere forbundet med ikke bare appetitt, men også med kroppens søvnsyklus. Foruten søvnløshet, er dens bivirkninger vurdert som mindre alvorlige. Sin appetitt depresjon evne blekner med tiden, skjønt. Appetitt suppressant piller kan forstyrre stoffskiftet og roe det ned nesten helt. Dette kan føre til gjenvinne pounds tapt tidlig i dietten og gjøre det vanskeligere å felle dem enn før.

Fat Absorberende piller

Andre slankepiller virker ved å hindre kroppen fra å absorbere noe av fettet i maten som er blitt spist. Orlistat, selges under merkenavnet Xenical er en resept diett pille som hindrer fettopptaket i kroppen. Dette gjør at dieter å forbruke mer fett kalorier uten å absorbere kalorier. Alli er et reseptfritt legemiddel som utfører samme oppgave i en lavere dose. Ved hjelp av dette oljeaktige stoffet gir avføring (på grunn av fettet som ikke ble absorbert), og spontan defekasjon er en mulighet.

Forske Diet piller

Det beste rådet du kan få vil komme fra legen din. Hun kan fortelle deg hvilke piller har potensial til å være vanedannende, både følelsesmessig og fysisk. Hun kan også informere deg om de andre bivirkninger forbundet med slankepiller, noe som inkluderer hjerneslag, økt hjertefrekvens og høyt blodtrykk. Rådfør deg med legen din før du tar noen slankepiller, og jevnlig møte med henne mens du går framover gjennom kostholdet ditt, spesielt hvis noen bivirkninger blir lagt merke til ..