Digidexo.com

Hvordan redusere Pesticide Eksponering for Organic

Hvordan redusere Pesticide Eksponering for Organic


The Environmental Protection Agency registrerer alle plantevernmidler og tester all mat for sprøytemiddelrester. Ifølge den EPA, betyr mest mat har ikke påvisesprøytemiddelrester. Men det anbefaler å beskytte barn, som er mer utsatt for skade fra plantevernmidler eksponering. Plantevernmidler brukes til å kontrollere spesifikke skadedyr, som gnagere og insekter. Noen plantevernmidler er naturlig som rapsolje og bakepulver, og noen er laget av kjemikalier som organophosphate plantevernmidler, som angriper nervesystemet hos insekter. Du kan ta noen enkle grep for å redusere mengden av plantevernmidler eksponering for din familie og bytte til økologiske produkter.

Bruksanvisning

•  Kast plantevernmidler du bruker for plenen eller andre utendørs bruk. Bytt til organiske og naturlige plantevernmidler. Gi naboer informasjon om plantevernmidler, og be dem om å bytte til organiske løsninger.

Samle innendørs plantevernmidler, som maur morderen og mort spray. Bytt til naturlige og organiske plantevernmidler, som boraks og cayenne pepper. Kvitt deg med alt husholdnings farlig avfall på en lokal farlig mottaksstasjon.

Fjern alle konvensjonelt dyrket mat fra hjemmet ditt, og kjøpe økologisk, plantevernmidler-fri mat. Bruk et vannfilter eller omvendt osmose system for å rense vann fra springen. Handle på lokale bønder markeder og naturlig matbutikker.

Be din arbeidsplass, skoler og lokale myndigheter for å redusere eller helt kutte ut konvensjonelle plantevernmidler i parker, offentlige bygninger og skoler. Gi dem informasjon du har lært fra EPA.

Tips og advarsler

  • Vask hender og klær etter å ha brukt noen form for plantevernmidler.
  • Vaske alle grønnsaker og frukter grundig før du spiser. Bruk filtrert vann, når det er mulig.
  • Hold noen skadelige produkter utilgjengelig for barn.
  • Vær forsiktig når du arbeider med noen form for plantevernmidler eller kjemikalier. Bruk verneutstyr som hansker og vernebriller.