Digidexo.com

Hjemmelaget Heavy Metal Cleanse

Hjemmelaget Heavy Metal Cleanse


Høye nivåer av tungmetaller i systemet kan føre til at du føler deg svak, trøtt, svimmel, og sløv. De kan også forårsake kvalme hodepine, oppkast, og med død. Det er derfor det er viktig å utføre en hjemmelaget heavy metal rens en gang i året for å bidra til å fjerne giftstoffer ut av systemet. Du vil bli overrasket over hvor godt du føler deg etter å ha utført rens.

Heavy metal giftstoffer

Visse matvarer inneholder et nivå av tungmetaller som kan bygge seg opp i systemet ditt når du spiser for mye av dem. Matvarer som fisk og sjømat - inkludert tunfisk, makrell, skalldyr, og sverdfisk - inneholde nivåer av kvikksølv som, hvis de spises i store mengder, kan være dødelig.

Det er ikke bare mat som inneholder høye nivåer av kvikksølv. Kosmetikk, kontaktlinseløsninger, plast, kropps pulver, og ødelagte termometre bidra til høyere nivåer av kvikksølv i våre systemer. De fleste kommer i kontakt med kvikksølv daglig uten dem selv å vite det.

Kosttilskudd

Tar detox kosttilskudd kan bidra til å befri kroppen for tungmetaller og bidra til å forbedre din generelle helse og velvære Chlorella er et supplement som hjelpemidler i tegning opphoping av tungmetaller ut av systemet gjennom urinen. Chlorella er best for å kvitte kroppen av kvikksølv, men kan også hjelpe til å fjerne alle tungmetaller.

Valnøttolje og linfrø olje ikke bare hjelpe i å skylle ut giftstoffer, men de også gi kroppen din med en sunn dose av omega-3 fettsyrer.

Tungmetaller ta bort viktige næringsstoffer som kroppen trenger for å fungere riktig og holde oss friske. Det anbefales å ta et daglig vitamin for å hjelpe fylle de næringsstoffene som giftstoffer drenert fra våre organer.

Hjemmelaget Heavy Metal Cleanse

For tre uker, ta kosttilskudd oppført i kosttilskudd delen og 2 ts. av koriander chelation pesto en dag i tre uker. Koriander chelation pesto er lett å lage og velsmakende. Det kan være spredt på toast, lagt til pasta, eller spises alene.

Bland 2 kopper fersk pakket koriander i en blender med 2/3 kopp linfrø olje til koriander er finhakket. Tilsett 4 fedd hvitløk, 1/3 kopp paranøtter, 1/3 kopp solsikkefrø, 1/3 kopp gresskarkjerner, 2 ss. av dulse pulver, og 4 ss. sitronsaft i blenderen og miks til ingrediensene danne en lime. Oppbevar koriander chelation pesto i en mørk glasskrukke. Koriander chelation pesto fryser godt, slik at du kan gjøre det i forkant av den planlagte rens og lagre inntil nødvendig.

I løpet av tre uker heavy metal rens, spise hvordan du normalt ville. Prøv å holde fisk og sjømat elementer til et minimum.