Digidexo.com

Homøopatisk behandling for binyrene

Homøopatisk behandling for binyrene


Binyrene er endokrine kjertler som regulerer stressresponsen ved å frigjøre kortisol og adrenalin. Mange homøopatiske utøvere tilby behandling for suboptimal binyrene funksjon, også kalt binyrene tretthet. Selv binyrene sykdommer bør bli diagnostisert og behandlet av en lisensiert lege, kan det være lurt å rådføre seg med ham om muligheten for å bruke komplementær homøopatisk behandling for å fremme binyrene helse.

Binyrene Fatigue

Konvensjonell medisin og homeopatisk medisin er litt på kant enn binyrene tretthet. Leger erkjenne eksistensen av binyrene sykdommer-blant dem Cushings syndrom og Addisons sykdom-men ikke alltid vurdere binyrene fatigue å være en legitim medisinsk diagnose. Mange alternative utøvere hevder at det ikke bare er en legitim tilstand, men en vanlig en, med symptomer på suget etter sukker, salt og koffein, tretthet, glemsomhet, svakhet, sløvhet og fordøyelsesforstyrrelser. Noen rapporterer lindring av disse symptomene etter under homøopatiske terapi.

Homeopatiske Adrenal Therapy

Hvis du besøker en homeopathic utøveren for terapi for å forbedre funksjonaliteten til din binyrene, vil han trolig starte ved å anbefale endringer i livsstil, inkludert eliminere koffein, redusere inntaket av hvitt brød og sukker, spise mer fullkorn og frisk frukt, og begynner en naturlig avstressende program som meditasjon. Din homeopat kan også foreskrive rettsmidler i henhold til din diagnose og symptomer. Disse midler er basert på det homeopatiske filosofi om at "likt kurerer likt"; til å behandle sykdom, vil en homeopat foreskrive deg ørsmå mengder av stoffer som ville føre til de samme symptomene i en frisk person. Å kjempe mot svakhet og slapphet forårsaket av binyrene tretthet, kan han forefosforsyre, Argentum NITRICUM-laget av nitrat av sølv-eller Kalium Phosphoricum, en utvanning av kaliumfosfat. Han kan anbefale mercurius Vivus, laget av elementært kvikksølv, for å avlaste fordøyelsesforstyrrelser, samt Nux vomica, laget fra frøene av giften-nut treet. Han kan også bruke Nux vomica for å hjelpe den mentale tåke og fuzzy tenkning antas å resultere fra binyrene tretthet, samt magnesia Phosphorica å gjenopprette følelsesmessig balanse. For å heve stemningen, frigjøre spenninger og fremme helbredelse, kan han bruke Gelsemium, laget av roten av Jessamine anlegget.

Forholdsregler

Ikke stopp eller redusere eventuelle reseptbelagte medisiner uten tillatelse fra legen din. Selv om homøopatisk medisin er generelt ansett som trygt på grunn av det ørlille mengder som brukes i rettsmidler, vær oppmerksom på at vitaminer og kosttilskudd kan ha bivirkninger og forstyrre reseptbelagte medisiner. Ikke start noen vitamin eller urte diett uten å konsultere lege.