Digidexo.com

Hvordan spise et sunt hjerte kosthold

Hvordan spise et sunt hjerte kosthold


Holde hjertet sunt bør være viktig for deg. Spise sunt hjerte mat er den beste måten å ta vare på hjertet ditt. Prøv å bruke noen av disse viktige tips på sunt hjerte kosthold.

Hvordan spise et sunt hjerte kosthold

•  Gi druer til ditt hjerte blodkar. De fenoliske forbindelser i rødvin undertrykke enzymer som begrenser blodkar og hemmer strømme til hjertet. Lilla drue juice er like likt et sunt hjerte mat.

Ha en bolle med havregryn om dagen i ditt hjerte, fordi det gir mye løselig fiber. Det signaliserer leveren til å produsere mindre kolesterol. Det vil også hjelpe fordøyelsen og hjelper til å flytte kolesterol ut av systemet.

Bli kvitt bakterier med gulrøtter for et sunt hjerte. Friske grønnsaker rengjøre tennene, og tygging utløser produksjon av bakterier nøytraliserende spytt, to nøkler til å hindre bakterier i munnen fra reiser til blodårene dine. Den stopper også betennelse i tannkjøttet antenner betennelse i blodårene dine.

Dryss litt extra virgin olivenolje på maten din, og du vil senke deg LDL, det dårlige kolesterolet. Det vil også heve deg HDL, det gode kolesterolet.