Digidexo.com

Hvordan bevare homemeade Rose Water Facial Toner

Hvordan bevare homemeade Rose Water Facial Toner


Lage dine egne hjemmelagde skjønnhet og hudpleieprodukter er en kreativ og rimelig måte å opprettholde din naturlige skjønnhet. Hjemmelaget rosevann ansikts toner kremer huden, strammer porene og kjøler mindre betennelse. Rosewater toner normalt bør brukes innen fire dager etter at den ble etablert, men visse teknikker kan bidra til å forlenge levetiden til toner opptil to uker. Hvis du ser mørke flekker eller mugg i tonerflasken, kast innholdet.

Bruksanvisning

•  Grundig sterilisere dine beholdere før tapping du rosevann ansiktstoner. Noen langvarig bakterier i flasker eller krukker kan forurense toner, forkorte levetiden. For glassbeholdere, vaske glass eller flasker grundig i varmt vann med såpe, deretter koke glassene i 10 minutter i en stor gryte med en hermetikk rack. Plastbeholdere kan ikke kokte, som den høye varme smelter materialet. Etter vask plastflasker, fortynne en teskje av uparfymert blekemiddel i en liter vann, deretter fylle flaskene med løsningen. Hell blandingen ut, skyll flaskene med varmt vann. Steriliser lokk på samme måte.

Legg flytende phenonip til rosevann toner løsning etter at løsningen er avkjølt. Mengden av phenonip varierer avhengig av hvor mye toner som du gjør. Konsentrasjonen av phenonip i oppløsningen bør ikke overstige 0,5 prosent av den totale løsningen. Hvis du gjør 1000 milliliter rosevann toner, ikke legge til mer enn fem milliliter til toner. En liten plastbeger kan hjelpe deg ordentlig måle phenonip; begge er tilgjengelig fra mange kjemi og naturfag forsyne butikkene.

Oppbevar hjemmelaget rosevann toner i et miljø som hemmer veksten av bakterier. Et kjøleskap er det ideelle stedet, som den kjølig temperatur og mørke av plassen holder bakteriene i sjakk. En mørk skap eller en skuff er mindre enn optimalt, men det er bedre enn å lagre produktet i direkte sollys eller varme. Unngå lagring av hjemmelaget rosevann toner i et bad medisinskapet; dampen og varmen av et bad miljø akselererer veksten av bakterier.

Tips og advarsler

  • Phenonip er en paraben; de som skaper alle naturlige eller organiske tonere kan ønske å utelate Trinn 2.