Digidexo.com

Kan du kjøpe Acai Berry i helsekostbutikker?

Acai bær er en type frukt kjent for sin overflod av fettsyrer, antioksidanter og aminosyrer. Det er ansett som en "supermat" av Dr. Perricone, en hudlege og forfatter av vekttap bøker. Acai Berry sies å bidra til å bekjempe for tidlig aldring, fordøyelsesproblemer, økt muskel sammentrekning / regenerering og hjelp med diabetes. Produktet kan bli funnet på nettet og på mange helsekost og dagligvarebutikker i din lokale by eller tettsted.

Bakgrunn

Acai Berry er hentet fra acai frukt, en art av palmetre funnet i elvesletter og sumpene i Amazonas. Acai Berry brukes som et kosttilskudd, en matkilde og drikke kilde. Når hentet og pakket, mange kjøper acai berry for det er utmerket kilde til fettsyrer, antioksidanter og aminosyrer.

Local Health Food Store

Acai bær kan kjøpes fra helsekostbutikker som GNC og The Vitamin Shoppe. Produktet leveres i de følgende former: tabletter, kapsler, flytende form, og selv i tygger. Priser og merker varierer fra butikk til butikk.

Acai Juice vs Acai Pulp

Det er en forskjell mellom acai juice og acai papirmasse. Acai juice er presset fra acai frukt. Det har ikke huden som inneholder hoveddelen av de næringsstoffer og antioksidanter av frukten. Acai papirmasse bruker hele frukten bortsett fra den store midten frø. Massen inneholder alle næringsstoffer og antioksidanter.

Lokale matbutikk

Acai Berry er også funnet på lokale dagligvarebutikker, som Whole Foods Market. Du kan finne produktet inneholder acai juice i stedet for acai papirmasse og produktet kan være en blanding av acai juice og drue, eple, eller en annen juice som tranebærjuice. Du ønsker å kjøpe 100 prosent ren acai juice. Hvis det ikke er ren acai juice, revurdere å kjøpe produktet.

Tips om å kjøpe Acai Berry

Når du kjøper acai berry hos din lokale helsekost eller matbutikk, sørg for at et eller annet sted på emballasjen ordene "organisk acai" er til stede. Deretter slår du produktet rundt og lese ingredienser for å se hvor mye acai berry er i produktet.