Digidexo.com

Saw Palmetto Håravfall behandling

De to viktigste årsakene til hårtap er androgen alopeci og spesifisert alopesi med arrdannelse. Den første er forårsaket av veksten av hår tid blir forkortet, og dermed mer håret er falt ut enn frekvensen av gjenvekst. Den andre er forårsaket av hodebunnen betennelse som arr hårsekkene, som hindrer nye hår fra forming. Saw Palmetto har blitt brukt til å behandle hårtap hos både menn og kvinner for sine egenskaper som fremmer sunne hårsekker ved å redusere mengden av dihydrotestosteron (DHT), som blokkerer hårsekkene fra å vokse.

Saw Palmetto Pills

Saw Palmetto er skapt av bær av så Palmetto fan palm plante. Eiendommene som er funnet innenfor så Palmetto kjempe mot dannelsen av DHT, som er den kjemiske som festes til hårsekkene og constricts hårvekst. For androgen alopeci, er så Palmetto en effektiv behandling.

Saw Palmetto behandler hårtap på samme måte som den populære reseptbelagte medisiner, Propecia. Ikke bare senke mengden av DHT i systemet, inneholder den også egenskaper som hindrer cellemembraner for å absorbere DHT. Forskning for så Palmetto og håravfall er begrenset; har imidlertid så Palmetto blitt forsket mye for dens bruk for å redusere størrelsen på en forstørret prostata, som også er forårsaket av DHT.

En effektiv så Palmetto behandling krever minst 200 milligram å inntas hver dag. Positive resultater er ikke umiddelbar; Men etter flere uker med fortsatt bruk, vil de positive effektene av så Palmetto begynner å vise. Konsumere denne urten hver morgen, eller natt, for seks uker før hår re-vekst blir tydelig. Mens bivirkninger er begrenset, kan noen oppleve kvalme eller hodepine når den først tar så Palmetto.

Saw Palmetto Oil

Å effektivt behandle hårtap, har lokal applikasjon av så Palmetto olje direkte på hodebunnen vist positive effekter på skallet eller tynt hår. På grunn av de lipofile egenskapene til så Palmetto, de aktive ingrediensene er i stand til å bli lett absorberes i huden. Saw Palmetto olje er tilgjengelig i sin rå form eller i en salve formant. Begge er like så effektive for hodebunnen behandlinger.

Hver kveld helle to spiseskjeer med så Palmetto olje direkte på hodebunnen. Masser i femten minutter, noe som sikrer å fokusere på områder som hårtap er tydelig. La oljen for å suge inn i hodebunnen i minst en time, blir imidlertid de beste resultater oppleves når oljene kan hvile på hodebunnen over natten. Legg et håndkle på puten for å hindre uønskede flekker eller jordtegn fra oljen. Vask rent i morgen med standard sjampo og balsam.