Digidexo.com

Fase I av South Beach Diet

The South Beach Diet er en diett opprettet av Arthur Agatston, MD og utviklet for å gi en trygg slanking plan for pasienter som er "kronisk overvektig." Dietten oppsto i Dr. Agatston kontor men snart ber om en kopi av sin diett fylt hans kontor spørre ham til å publisere sin første bok. Popularitet vokste siden de fleste pasientene som fulgte dietten mistet 8 til 13 pounds i de første to ukene. Dietten har tre faser som består av en to ukers begynner plan, pågående vekttap og deretter vedlikehold. Fase 1 er den største hindringen, men når du får gjennom det, blir dietten enklere.

Fase 1 Time Frame

Fase 1 er den strengeste fasen, men likevel gir Kosten et bredt utvalg av mat valg og forlater deg mett. Fase 1 siste to ukene og gir dieters en jump start på vekttap. De to ukene "løser insulinresistens som ble forårsaket av å spise for mange dårlige (for det meste behandlet) karbohydrater" sier Dr. Agatston. Denne delen av dietten er den vanskeligste siden dieter er pålagt å gi opp sukker, nesten alle stivelsesholdige matvarer og Dieter oss gå gjennom sukker tilbaketrekking.

Karbohydrat forbruk

På South Beach dietten, det er en misforståelse at South Beach Diet eliminerer karbohydrat forbruk. Dietten tillater deg å spise karbohydrater, men bare de "riktige karbohydrater." Under fase 1, tyder det på lav glykemisk karbohydrater, som inkluderer mat som er høy i fiber, som belgfrukter.

Funksjoner av South Beach Diet

The South Beach Diet plan tillater dieters å spise seks måltider om dagen. Det er mange salater og grønnsaker som er ubegrenset i porsjonsstørrelser, slik at du har en følelse av fylde i løpet av dagen. Det gir også mange av de næringsstoffene som er sunt for kroppen å eliminere cravings for mat som inneholder mye sukker og stivelse.

Foods til Enjoy

The South Beach Diet fase 1 tilbyr mat som biff, fjørfe og sjømat til ost, nøtter, egg og grønnsaker. Du kan også bruke krydder som ikke inneholder sukker, og det er en begrenset mengde av søtsaker som sukker gratis godteri, fudgesicles og Jello.

Foods å unngå i fase 1

I fase 1 av South Beach Diet, det er typer av oksekjøtt som lever og brisket, at du ikke kan spise på grunn av det høye fettinnholdet. Mørkt kjøtt hos fjørfe er også fjernet fra kostholdet ditt. Enkelte oster som Brie og Edam er ikke tillatt og stivelsesholdige grønnsaker som mais, gulrøtter og poteter er ikke tillatt. Frukt er ikke tillatt i fase 1. Eventuelle typer matvarer som inneholder stivelse er ikke tillatt, som inkluderer brød, frokostblanding eller noen form for pasta og ris. Melkeprodukter unngås med unntak av ost så kan du ikke spise yoghurt, melk eller iskrem. Alkohol er forbudt under phase1 av dietten.

Fortsetter vekttap og vedlikehold

Etter å ha fullført fase 1 av dietten, til dieter utspill på fase 2 og 3 av dietten. Fase 2 gradvis introduserer mer karbohydrater i kostholdet ditt. Fase 2 varer lengst og dieters holde på det før de har oppnådd sitt vekttap mål. Fase 3 begynner når du har nådd ditt vekttap mål og brukes til vedlikehold. Fase 3 er den fasen av dietten at du vil fortsette hele livet for å opprettholde din idealvekt.