Digidexo.com

Om fase 1 Diet

Om fase 1 Diet


Fase en diett refererer til de første to ukene av South Beach Diet, en progressiv plan som eliminerer visse matvarer, særlig de høyt i sukker og karbohydrater som indikert av glykemisk indeks. Fase 1 er den mest restriktive del av dietten, selv om mange av disse matvarer vil bli tillatt tilbake på menyen til i senere stadier av plan, i det minste i en begrenset kapasitet.

Kjøtt Proteiner

Mange lav-fett proteiner er tillatt i fase 1, inkludert skinn kalkun og kyllingbryst, all fisk og skalldyr, magert og ekstra magert kjøtt, kokt skinke og indrefilet av svin. I motsetning til enkelte andre dietter, er å spise oppmuntret i alle faser av planen, snacks inkludert. Det er ingen bestemt begrensning på mengden av protein som kan brukes i et hvilket som helst måltid, så lenge som det kommer fra den tillatte liste over matvarer.

For Vegetarianere

Rikelig med protein alternativer finnes for vegetarianere under fase 1, som tofu, tempeh og andre soyabaserte kjøtt alternativer. Soya melk og oster er også tillatt, som er mutter Butters, selv om disse er begrenset til to spiseskjeer per dag.

Dairy

Fase 1 tillater inntak av melk og andre meieriprodukter, slik som yoghurt, så lenge de er ikke-fett eller lav-fett. Oster som har et høyt fettinnhold, som for eksempel brie, er motet. American, cheddar, ricotta, mozzarella og hytte oster er alle akseptable i rimelige mengder. Egg er ikke begrenset i noen fase av denne dietten plan.

Grønnsaker

Grønnsaker som har en høy stivelse innhold er begrenset. Disse inkluderer mais, erter, søtpoteter og gulrøtter. Forbruk av alle andre grønnsaker er oppmuntret. Dietten anbefaler å spise 4 1/2 kopper av grønnsaker, som spinat, asparges, salat, grønne bønner og sopp, hver dag.

Fett

Noen fett er gunstig, og det er derfor Fase 1 anbefaler å spise visse typer, som for eksempel oliven, safflower og mais oljer, avokado, nøtter, visse salatdressinger og ikke-trans fett margarin. Andre smaksforsterkere som salsaer, biff sauser og pepperrot er akseptable i moderasjon og så lenge de ikke inneholder sukker. Likeledes er sitron og lime juice, ekstrakter og buljonger inkludert på fase 1 handleliste.

Matvarer for å unngå

På grunn av deres høyt sukkerinnhold, frukt er ikke en del av maten planen i fase 1, selv om de er tillatt i senere stadier. I tillegg bør høy-fett kjøtt som mørk kylling, honning-bakt skinke, brisket, lever og ribbe biffer stå av menyen. Du vil også måtte klare seg uten karbohydrater som ris, havregryn, pasta og bakevarer.