Digidexo.com

Hvordan legge til L-karnitin til kosthold

L-carnitin er en naturlig forekommende kropps kjemikalie, som bidrar til å hjelpe i fordøyelsen og bruk av kroppsfett. Forskning viser at tilsetningen av L-carnitin til ett kosten kan bidra til å fremme vekttap, en økning i stoffskiftet og sunnere blodglukosenivåer. Med alle disse fordelene, og det faktum at det er en naturlig kjemisk, mange mennesker i dag ville være godt rådes til å styrke sitt forbruk av dette enzymet. Du kan legge til flere L-karnitin direkte til kosthold gjennom hva du spiser eller ta kosttilskudd.

Hvordan legge til L-karnitin til kosthold

•  Vurdere hvorvidt du bør legge L-karnitin til kosthold i det hele tatt. Hvis du er noen som sliter med vekten, så er det definitivt en klok beslutning. Likeledes, hvis du er noen som er en idrettsutøver, det kan bare hjelpe din ytelse. Videre, hvis du er vegetarianer eller veganer, er sjansen stor for at du ikke får på langt nær nok L-karnitin i kosten.

Legg til L-karnitin gjennom kosttilskudd endring. Dette er den enklere og mer kostnadseffektivt av de to metodene. I tillegg legger L-karnitin til kosthold naturlig er definitivt mer kostnadseffektivt.

Øk forbruket av storfekjøtt, svinekjøtt og bacon som de er de beste kildene til L-karnitin og vil legge det høyeste beløpet.

Disse matvarer er også kalori-tett, men, og som bør tas i betraktning. Derfor er det viktig å huske på at mange andre typer av matvarer inneholder også L-karnitin, slik som muttere og korn; hele wheats og korn; friske frukter og grønnsaker. Selv om disse matvarene ikke inneholder høye nivåer av L-carnitin i og av seg selv, er de ofte fremme produksjonen. For eksempel, forbruker egnede mengder av vitamin C hjelper kroppen til naturlig øke sin egen L-karnitin produksjon.

Legg til L-karnitin som kosttilskudd. Selv om dette kan være mer kostbare av de to tilgjengelige alternativer, og legger til L-karnitin til kosthold via kosttilskudd kan også være en mye enklere metode. Likeledes, den supplerende former av L-karnitin inneholde en ubetydelig mengde kalorier. For de som ikke ønsker å måtte forbruke en masse ekstra kalorier, kan dette være den optimale metoden.

L-karnitin kosttilskudd er priset relativt lavt. Ofte kan du finne flere måneder tilførsel av generisk merket L-karnitin for rundt $ 10-15. Alt fra 200 mg til 500 mg per dag regnes som en rettferdig supplerende dose. Dette sammenlignet med det faktum at majoriteten av planteetende mennesker spiser mellom 20 mg til 200 mg per dag.

Hint

  • Som med alle supplement, tar for mye er definitivt ikke en god idé, og kan ha negative bivirkninger. Så ikke overdriv din L-karnitin forbruk.