Digidexo.com

Hvordan bruke Prednison for migrene hodepine

En migrene hodepine kan stoppe deg i dine spor som smerte og lysfølsomhet sende deg krype under dyna søker fritak i et mørkt og stille rom. Mens kortikosteroid prednison ikke kan være egnet for en enkelt migrene, kan det være en effektiv behandling for en utvidet migrene. Alltid snakke med legen din for en skikkelig diagnose og behandlingsopplegg.

Hvordan bruke Prednison for migrene hodepine

Hvordan bruke Prednison for migrene hodepine

•  Bestem hva slags migrene du har. En intraktabel migrene varer i mer enn tre dager, og setter deg i fare for aneurismer. En migrene som varer i mindre tid ofte kan behandles med medisiner som over-the-counter smertestillende midler eller foreskrivende triptaner og ergots.

Snakk med legen din om en prednison resept for å lindre migrene symptomer. Legen din vil være forsiktige med å foreskrive dette stoffet hvis du er i faresonen for osteoporose eller har diabetes, som prednison øker blodsukkeret.

Fyll resept og ta som anvist. Prednison ofte blir administrert som en "dosepakke" for å behandle og forebygge migrene uløselige en tidlig tilbake av symptomer. Forpakningen begynner med høyere doser, og deretter smalner ned hver dag i løpet av en uke.

Kontakt legen din hvis du glemmer en dose for å finne ut hvordan de skal håndtere situasjonen. Aldri doble opp på doser.

Ta prednison med mat for å hindre magen irritasjon. Legen din kan forskrive en dose daglig, noe som er best tatt med frokost før 9 am Hvis legen din har du på en annen tidsplan, merke kalenderen slik at du huske når du skal ta medisiner og aktivere en alarm som forteller deg når du skal ta ditt daglige dose.

Snakk med legen din om kosttilskudd betraktninger. Det kan være lurt å ta en kalsium og kalium supplement mens på prednison for å opprettholde bein styrke og tetthet. Høyt natrium inntak samt grapefrukt eller grapefruktjuice kan redusere effekten av dine prednison behandlinger.

Ta medisinen din før dosen pakken er stoppet eller inntil annet er angitt av legen din. Ikke stopp prednison umiddelbart, men i stedet avta doseringen.

Hint

  • Prednison er bivirkningene kan omfatte hodepine, svimmelhet, søvnforstyrrelser, humørsvingninger, kviser, slapphet, redusert libido, svetting og økt hårvekst.
  • Ring legen din umiddelbart hvis du opplever problemer med synet, feber, anfall, depresjon, oppkast, elveblest, hjertebank eller pustevansker. Hyppige prednison behandlinger er ikke anbefalt for de i fare for bentetthet tap, som det er en medvirkende faktor. Prednison kan kompromittere ditt immunsystem, så holde seg borte fra syke individer og kontakte legen din umiddelbart hvis du blir utsatt for noen med vannkopper eller meslinger. Fortell legen din dersom du tar noen urte rettsmidler, spesielt johannesurt.