Digidexo.com

Alkoholisme Cure Foundation

Alkoholisme er en avhengighet til alkohol der drikking forstyrrer den enkeltes fysiske og psykiske helse, og familie, sosiale og arbeidsoppgaver. Den Alkoholisme Cure Foundation, basert i Jacksonville, Florida, er en av mange organisasjoner som tilbyr hjelp til alkoholikere, men med en annen tilnærming som bygger på en roman behandling som involverer nevrotransmittere i hjernen.

Alkoholisme Cure Foundation

Den Alkoholisme Cure Foundation sier det er avhengig av nutraceutical behandlingsprogrammer, som aldri har vært prøvd før i behandling av alkoholisme. Programmene tilsynelatende virker ved å handle på molekylene i hjernen som forårsaker suget etter alkohol. Dette er i motsetning til lettelse tilbys av behandlinger og medisiner som søker å gjøre utvinne alkoholikere føler seg godt om seg selv og sitt liv. Stiftelsen hevder å ha basert sine programmer på forskning som indikerer alkoholisme å være et resultat av manglende hjerne-belønning nevrotransmittere. Som et resultat av dette gjennombruddet, melder stiftelsen en 96 prosent permanent kur for alkoholisme.

Den Alkoholisme Cure Foundation støtter sitt krav gjennom langsiktige kur priser, som det står er bedre enn resepter Revia eller Campral. Stiftelsen hevder at alle de ingrediensene som benyttes er anerkjent av US Food and Drug Administration og National Institute on Alcohol Abuse and Alcoholism. På samme notat, men på slutten av sin nettside, det klart slår fast at "Ingen uttalelser på dette nettstedet har blitt evaluert av Food and Drug Administration." Personer som registrerer seg for alle programmer i stiftelsen trenger å være oppmerksom på at deres krav mangler statlig støtte.

Den Alkoholisme Cure Foundation tilbyr rehabilitering av alkoholikere gjennom to programmer: Permanent Cure og kurere deg.

Permanent Cure

Permanent Cure er en tilpasset program som tar sikte på å hjelpe en alkoholisert stop drikking ved å levere nevrotransmittere at hjernen søker som det vokser avhengig av alkohol. Programmet blir kontinuerlig overvåket og ifølge stiftelsen poster, alle deltakerne inn dette programmet har blitt helbredet.

Kurere deg selv

The Cure selv-tilnærming lærer alkoholikere å overvåke deres tilstand og behandle seg deretter ved å eksperimentere med ingredienser som trygt kan brukes uten kontinuerlig overvåking av en lege. Denne tilnærmingen innebærer detaljert veibeskrivelse som må følges nøye. Stiftelsen hevder en suksessrate for denne behandlingen som er 50 prosent bedre enn det som oppnås på andre, mer kost alkoholisme klinikker.

Vurdere troverdighet

Tatt i betraktning det faktum at stiftelsen innrømmer at dets krav mangler noen evalueringer av FDA, og dermed blir ikke støttet av regjeringen, bør det være nok å merke seg at grunnlaget er også en bedrift som selger en tjeneste som kanskje eller kanskje ikke fungere. Noen deltakere i stiftelsens behandling programmer har hevdet at påstandene stiftelsen gjør er misvisende (se Ressurser).