Digidexo.com

Hvordan stoppe en Cyrstal Meth Addiction

Hvordan stoppe en Cyrstal Meth Addiction


Å være en stoffmisbruker og leve med en rusavhengig betyr bortkastede penger, forsømmelse (av kjære, kjæledyr, selv barn), avbrudd i familien, løgner, dårlig arbeidsprestasjoner og med død. Avhengighet til crystal meth påvirker mer enn bare den rusavhengige. For familie og venner, er det viktig at de ikke aktiverer den rusavhengige. Recovery kan bli verre før det blir bedre.

Hvordan stoppe en Cyrstal Meth Addiction

•  Meld deg på et 12-trinns program. Crystal Meth Anonymous lister 12 trinn for å hjelpe deg å gjenopprette fra crystal meth avhengighet. De 12 trinn er lik de som blir brukt av anonyme alkoholikere. Nettstedet har også flere linker og litteratur for å hjelpe deg å finne styrke til å slå din avhengighet.

•  Delta på møter. The Crystal Meth Anonymous nettsted har en funksjon som lar deg søke etter CMA møter i ditt område. Nettstedet viser også informasjon om hvordan du kan starte din egen møtet. Mange finner trøst og støtte på disse møtene når de innser at de ikke er alene i sin kamp.

Sjekk inn på et sykehus. Noen mennesker trenger hjelp å først slutte å bruke. Sykehusets kjemisk avhengighet utvinning enhet vil hjelpe narkomane trygt detox fra crystal meth og bidra til å gi dem en ren start, slik at de kan fokusere på utvinning. Abstinenssymptomer kan være intense, så det er viktig å være i et trygt og overvåket miljø som en innleggelse behandlingssenter.

Prøv en nøktern-levende miljø. En sosialarbeider eller rådgiver kan være i stand til å henvise deg til en edru-levende anlegg hvor du kan fokusere på din utvinning. Avhengig av personen, og graden av avhengighet, kan en trygg DETOX på et sykehus eller klinikk være nødvendig først. Sober levende anlegg tilbyr ofte individuell og gruppevis rådgiving økter, og hjelpe narkomane komme tilbake på føttene og overgang tilbake til livet som en nøktern person.

gripe inn. Hvis en venn eller et familiemedlem lider av crystal meth avhengighet, kan det være lurt å prøve en intervensjon. En intervensjonistisk vil hjelpe deg, spesielt når din kjære ikke tror han trenger behandling.

Hint

  • Tilbakefall for crystal meth narkomane er høy; Det er en farlig og kraftig medikament. "Den gjennomsnittlige levealder for hardcore meth narkomane, ifølge statistikk, er fem til sju år," ifølge et tilbud på Life of Meth nettside.