Digidexo.com

Gruppe-terapi Games for narkotikamisbruk

Gruppeterapi er noe som tilbys i de fleste narkotika og alkohol Rehab programmer. Spill kan være terapeutisk i disse miljøene. Det er en avslappende og underholdende måte for deltakerne å se seg selv som andre kan ha sett dem mens de brukte narkotika. Det gir dem en titt på hvordan deres atferd påvirket deres venner og familie. Ved å anerkjenne disse atferd, kan det bidra til å sette en stopper for dem helt.

Rollespill

Rollespill er et spill som lar en person ser seg selv gjennom handlingene til noen andre. Scenariene som brukes til rollespill kan være noen negativ situasjon at en person ville oppleve med en annen person mens de var aktivt bruker narkotika. Å bli kalt inn på teppet i arbeid for hele tiden å være sent, mangler datoer med familie og venner, eller ikke betaler tilbake penger som han har lånt er noen få tilfeller som ville fungere godt i rollespill.

Tilrettelegger av gruppen kan tildele ulike roller til deltakerne, og deretter starte dem av i ved å forklare situasjonen de vil bli utagering. Den som leder gruppen kan velge to personer til rollespill et par i et forhold. En ville bli tildelt rollen av stoffet brukeren og den andre partneren er den personen som ikke bruker stoffer.

Tilretteleggeren vil gi instruksjonene som stoffet brukeren er sent å komme hjem igjen og har tilbrakt leien penger. Partner som ikke har rusproblem er lei og kommer til å forlate. Instruksjoner kan være for rusmiddelmisbrukeren å overbevise henne partner at dette aldri vil skje igjen. Partneren må være steinhard og fortsette å si at forholdet er over. Ved å se samspillet mellom de to, vil de andre medlemmene av gruppen ikke bare kjenne seg igjen i denne scenen, men vil innse hvor gjennomsiktig sine tomme løfter til sine kjære har blitt.

Art of Manipulation spill

Et annet spill som kan spilles i gruppe terapi er "kunsten manipulasjon" spill. Rusmiddelmisbrukere er finjustert i kunsten manipulasjon og har brukt det som et verktøy for å kunne fortsette å bruke narkotika. Manipulere penger fra familie og venner og manipulere situasjoner når de kalles på om narkotikabruken er ting de har blitt gode på. Dette spillet vil lære gruppen hvordan de har brukt manipulasjon i det siste, hvordan det så ut til andre og hvordan du kan endre det i fremtiden.

Konsernet er ikke fortalt navnet på spillet, bare at de skal bruke salg plasser å selge en hard-to-selger element. Tilrettelegger gir hvert medlem av gruppen et stykke papir med et element oppført for å gjøre et salgstricks om, for eksempel et hus, bil, kjøleskap og andre dyre objekter. Fangsten er disse tingene er enten forfalne eller ødelagt, og den enkelte må presentere et salg tonehøyde, men kan ikke lyve om elementet ved å si det er i god stand. De kan pynte elementet alt de ønsker, så lenge det er sannhet i hva hver sier.

Etter hvert har gjort en pitch, kan gruppen diskutere ulike presentasjoner og stemme på en, to eller tre som de trodde var mer overbevisende. Det er vanligvis en korrelasjon på bedre presentasjoner blir gjort av folk som har brukt lenger. På slutten av øvelsen, snakke om kunsten manipulasjon og hvordan dette er noe de har blitt gode på fordi de trengte for å i løpet av sin tid for å bruke narkotika. Ha en åpen diskusjon og be medlemmene av gruppen for å gi eksempler på hvordan de brukte manipulasjon i den tiden de brukte narkotika. Forstå dette kan hjelpe enkeltpersoner avstå fra å bruke manipulasjon, som er vanskelig å gjøre når de har gjort en vane av dette i lang tid.