Digidexo.com

Hvordan utvikle en helhetlig bo- Plan

Hvordan utvikle en helhetlig bo- Plan


Mange eldre tenåringer forbli under omsorg av en fosterforelder. Fosterforeldrene plikt til å ta vare på ungdoms nærmer ung voksen alder nærmer seg en slutt, men ungdommen er ikke helt klar for steget ut i voksenlivet og alle dets ansvar. I overgangen, mange søker hjelp gjennom en Independent Living Skills Plan levert av lokale grupper og sosiale tjenester.

Hvordan utvikle en helhetlig bo- Plan

Opprett et liv visjon. Denne setningen oppsummerer formålet med en persons liv. Den kan fortelle hvordan du best kan fungere innenfor ens styrker og talenter. Dette gjør at en person å bruke sin evne til å dra seg selv og samfunnet. Alle andre mål må passe inn under denne visjon. Skriv synet uttalelse på toppen av hver daglige planlegging ark.

Sett en stor livet mål for hvert av de områdene av livet ditt. Gjør en intellektuell mål for livslang læring. Det neste steget kan være høyskole eller en teknisk skole. Sett fysiske mål å kontrollere kosthold, vekt og kondisjon, som for eksempel å bli med et treningsstudio eller bruke glemt sportsutstyr. Sosiale mål kan inspirere deg til å bli med i en ungdomsgruppe på en lokal menighet, eller en sorority eller brorskap på college.

Klargjør en CV oppføringen din akademisk bakgrunn, samt eventuell arbeidserfaring. Fokus på personlighetstrekk som gjør deg unik. Få tillatelse til å sette navn på troverdige referanser som kjenner deg godt.

Bruk en personlig dagbok for å evaluere fremgangen i hvert område av vekst og søke hjelp til å overvinne hindringer i å oppnå dine mål. Feire prestasjoner med venner og familie, for eksempel å få din første leilighet, opptak til høyskole eller første jobb. Gjør disse øyeblikkene til minner av milepælene du krysser på din reise til selvstendig voksen alder.