Digidexo.com

Hva som regnes som Sweets?

Hva som regnes som Sweets?


Mange som sporadisk avlat, enten det betyr å kjøpe et par nye sko, å se en favoritt film eller spise en og annen godbit. Men når det gjelder ernæring, er det viktig å vite hvor grensen går på disse avlat. Kroppen din er den eneste du har, så har du sannsynligvis ønsker å ta godt vare på den. Den gode nyheten er at sporadiske mat avlat er akseptabelt i en generell sunn diett. Du kan se det amerikanske Department of Agriculture (USDA) for retningslinjer for å hjelpe deg å velge sunne matvarer.

MyPlate

I 1992 USDA utgitt mat retningslinjene kjent som Food Guide Pyramid. Den øverste delen, eller tips, av pyramiden var merket "fett, oljer og søtsaker." Grunnen til denne maten kategorien var på den lille spissen på pyramiden var å oppmuntre enkeltpersoner til å spise disse matvarene med måte. USDA erstattet maten guide pyramide med mypyramid i 2005 mypyramid ikke lenger inneholdt fett, oljer og søtsaker kategori. Men fortsatt advarer det å unngå mat og drikke med høyt tilsatt sukker. I juni 2011, USDA erstattet mypyramid med MyPlate, og advarsel mot for mye tilsatt sukker forble.

Søtsaker

The Sweets kategori på den gamle Food Guide Pyramid henvist til bestemte typer matvarer og drikkevarer med tilsatt sukker. Sirup, syltetøy og gelé ble inkludert; tabellen sukker lagt til frokostblandinger, kaffe eller andre matvarer og drikkevarer var også inkludert. I tillegg godteri og brus var en del av Sweets kategorien.

Tomme kalorier

Den mat og drikke i Sweets kategori av den gamle Food Guide Pyramid er høy i tilsatt sukker, noe som øker kalorier i kostholdet ditt. Men disse matvarene ikke inneholder mange næringsstoffer, for eksempel nødvendige vitaminer eller mineraler. Disse mat og drikke er derfor ofte referert til som "tomme kalorier" mat. USDA påpeker at "en liten mengde tomme kalorier er greit, men de fleste mennesker spiser langt mer enn det som er sunt. Det er viktig å begrense tomme kalorier til det beløpet som passer din kalori-og næringsbehov."

Tilsatt sukker

Mange matvarer som inneholder viktige næringsstoffer er også høy i tilsatt sukker og inneholder derfor noen tomme kalorier. Du kan redusere tomme kalorier ved å velge matvarer uten tilsatt sukker eller lav i tilsatt sukker. For eksempel velge hermetisert frukt pakket i naturlig juice, snarere enn frukt pakket i tunge sirup. Velg tørre frokostblandinger med mindre tilsatt sukker, i stedet for sukkerholdige frokostblandinger.

Foods høy i tilsatt sukker

Ifølge USDA, "de store mat og drikkekilder tilsatt sukker for amerikanerne er: vanlige brus, energidrikker og sportsdrikker, godteri, kaker; cookies, paier og skomakere, boller, kaker og donuts, fruktdrikker , for eksempel fruitades og frukt punsj,. melkedesserter, som for eksempel iskrem " Begrense inntaket av disse matvarene og drikkevarer vil bidra til å begrense dine tilsatt sukker, eller tomme kalorier.