Digidexo.com

Informasjon om Flu Shots for Kids

Å få en influensa skutt er viktig for alle som har økt risiko for å pådra seg influensa virus. Influensa er en infeksjon i kroppen som forårsaker kropps ess, feber, hodepine, hoste og frysninger. Influensa varer vanligvis mindre enn to uker. Influensa skutt er en injeksjon som bidrar til å beskytte kroppen fra å få full blåst influensasymptomer.

Barn er høy-risikosaker

Barn under fem år har en økt risiko for å pådra seg influensa. I noen tilfeller kan barna selv dø av influensa. På grunn av denne risikoen, mange leger anbefaler at en influensa skutt gis til alle barn i alderen seks måneder til 18 år. Barn med astma, diabetes, hjertesykdommer, nyresykdom, lungesykdom, anemi, og immunsystemproblemer har en høyere risiko for å pådra influensa som andre.

Når det skal gis

Influensasesongen starter vanligvis i november og avsluttes i april. For å være beskyttet, skal barnet gis influensa vaksine i tidlig høst. Det tar to uker for influensa vaksine skal tre i kraft. En ny influensa vaksine gis hvert år for å bekjempe de mest aktuelle stammer av viruset. På grunn av dette, må influensa skutt gis årlig.

Hvor å få skutt

Barn kan få influensa vaksiner fra forskjellige steder. De fleste barn kan få en influensa skutt fra kontoret til sin fastlege. De kan også få influensa vaksine på steder som narkotika butikker på spesielle tider av året; den beste måten å finne disse mobile vaksine flekker er å sjekke med din lokale helsestasjon for spesifikke datoer og klokkeslett.

Hvorfor det hjelper

Influensa vaksine skudd hjelper barn fra å få et alvorlig tilfelle av influensa, og i de fleste tilfeller, det hindrer barn fra å få det hele sammen. Imidlertid, noen barn fortsatt komme ned et mildt tilfelle av viruset. Videre uten skuddet, mange barn dør, og det er derfor dette bildet er så viktig.

Bivirkninger

Bivirkningene fra influensa er mindre og mer upraktisk enn noe. Vaksinasjons området der injisert kan være rød og sår. Noen barn kan få frysninger, hodepine og små smerter etter å ha mottatt skuddet. De fleste influensavaksine symptomene forsvinner etter 24 timer.