Digidexo.com

Cowden protokoller

Cowden protokoller


Lyme sykdom har forundret det medisinske miljøet i mange år. Det pleide å være knyttet utelukkende til hjort flått. Medisinske fagfolk trodde det bare skjedde i den nordøstlige delen av Nord-Amerika. Mange steder i Canada fortsatt ikke anerkjenne det som finnes i dette området. Fordi det presenterer med en forvirrende rekke symptomer, er det tilnavnet "store imitator." Ettersom flere studier har blitt gjennomført, er Lyme sykdom blir bedre forstått og behandlinger blir forbedret. Dr. Lee Cowden er urte avgiftning protokollen er en av disse. En protokoll er et spesielt sett med regler å følge som fører til et bestemt utfall. I dette tilfellet Cowden sin protokoll definerer trinnene og naturlige behandlinger for å ta for å overvinne Lyme sykdom.

Kontroller at Lyme sykdom er Din Disorder

Sjekk med en lege for å riktig diagnostisere Lyme sykdom (flåttsykdom). Det maskerer ofte som andre sykdommer, slik som kronisk fatigue syndrom, fibromyalgi. Parkinson, autisme eller lupus. Protokollen vil kurere Lyme sykdom, men kan ikke ha noen innvirkning på andre lignende lidelser.

Sjekk om Lyme sykdom er anerkjent i din region

Hvis staten ikke aksepterer Lyme sykdom som en gyldig diagnose, se etter områder som gjøre. Mens det antas å være et resultat av hjorte flått, kan mygg bære det også. Det er spekulasjoner om at det kan også spres ved seksuell kontakt som det er forårsaket av en bakterie som ligner på syfilis bakterier, men dette er ennå ikke bevist. Noen områder fortsatt ikke gjenkjenner Lyme sykdom fordi det ikke finnes hjort i området, og derfor yrket ikke aksepterer at folk kan bli påvirket av "tick" sykdom.

Finn en medisinsk faglig til å foreskrive Cowden protokoll

Når du er diagnostisert med Lyme sykdom, be om råd om Cowden protokoll. Dette innebærer å ta en kombinasjon av 19 urte kosttilskudd som må nøye beregnet og administreres. Den månedlige kostnaden for dette programmet er ca $ 500 og protokollen varer i seks måneder.

Tenk Cowden sammendratte Protocol

Spør om Cowden sammendratte protokollen. Dette er ikke en forkortet program. Behandlinger er mer fortettet i intensitet, noe som betyr at du tar mer av visse behandlinger daglig. Den varer i seks måneder, og er omtrent halvparten av kostnadene for hele protokollen. Den kondenserte programmet er tilgjengelig på nettet gjennom flere kilder, inkludert Nutramedix.

Følg protokollen Nettopp

Sørg for at din fremgang overvåkes av en medisinsk faglig. Stick med protokollen før programmet er ferdig. Dette er en avgiftning metode, og før kroppen er helt detoxified, vil du ikke være klar av Lyme sykdom.

Advarsel

Ikke prøv å bygge din egen protokoll uten kyndig veiledning. Lyme sykdom er en svært potent sykdom.