Digidexo.com

Hvordan behandle mononukleose med alternative løsninger

Mononukleose, forårsaket hovedsakelig av Epstein-Barr-viruset, er en smittsom virussykdom som også er kjent som "mono" eller "Kyssesyken" Det har en negativ effekt på lymfesystemet, lever og luftveiene. Vanlige symptomer assosiert med "mono" er hodepine, ømme muskler, hovne lymfekjertler, forstørrelse av leveren, gulsott, tretthet, sår hals, feber, forstørret milt og deprimert appetitt. Du kan ta denne sykdommen ved hjelp av direkte kontakt, for eksempel deling av kjøkkenutstyr eller kysse en smittet person. Du kan også ta mononukleose når du er rundt en infisert person som nyser eller hoster. Legen kan diagnostisere "mono" ved å administrere en mononukleose stikkprøve. Han kan da anbefale å gi deg antibiotika eller han kan foreskrive prednison, et kortikosteroid for å lette symptomene dine. Du kan på samme måte finne alternative løsninger som kan bidra til å redusere ubehag og symptomer.

Hvordan behandle mononukleose med alternative løsninger

•  Bytt til en hovedsakelig rå mat diett i løpet av sykdommen, for å bidra til å bygge opp immunforsvaret. Minst 50% av maten du spiser bør bestå av rå, ubehandlet planteføde. Spis mye frisk frukt og grønnsaker, bønner, frø, hele korn og lignende. Helt unngå hvitt mel, sukker. stekt mat, bearbeidet mat, brus og kaffe.

Prøv spirulina, en blå-grønne alger oppdaget av gamle mayaene. Spirulina hjelpemidler i å forbedre immunitet. Det er forholdsvis sikkert å ta og har blitt funnet å ha noen legemiddelinteraksjoner. Du bør imidlertid snakke med legen din før du tar spirulina, hvis du har fenylketonuri eller er gravid eller ammer.

Ta goldenseal, som det bidrar til å bekjempe infeksjonen. Goldenseal, som inneholder et bakteriedrepende stoff som berberine, kommer fra en hårete-stammet plante som er medlem av soleiefamilien. Du kan få goldenseal i kapsel eller te form. Ta, som ledes av det enkelte produkt du får, men det bør ikke tas for mer enn en uke. Det er mulige bivirkninger, inkludert fordøyelsesproblemer, lys-følsomhet og hudirritasjon. Skulle du begynner opplever noen av disse bivirkningene, slutt å ta goldenseal. Du bør ikke ta goldenseal hvis du har høyt blodtrykk eller er gravid eller ammer. Noen tar reseptbelagte medisiner bør snakke med en lege før du bruker goldenseal, for å hindre fare for legemiddelinteraksjoner.

Rest. Det er viktig å få nok hvile for å gjenoppbygge styrken din når du lider av kyssesyke. Det kan ta flere uker før du gjenopprette. Du bør begrense kontakten med andre, så mye som det er mulig å gjøre det, for å holde fra å passere på infeksjon. Hvis du må ha noen til stede for å hjelpe deg, bør de huske å vaske hendene grundig til alle tider og bør unngå å kysse deg eller dele personlige elementer, for eksempel en tannbørste og kjøkkenutstyr.

bekjempe infeksjoner med oliven blad ekstrakt. Det antas å ha antiviral og antioksidantegenskaper. Bruk som anvist av det enkelte produkt du har valgt. Det er ingen kjente interaksjoner med reseptbelagte medisiner. Hvis du er diabetiker, gravid eller ammer, men du bør ikke ta oliven blad ekstrakt før konsultere legen din.

Ta melk tistel, som inneholder lever-beskyttende bestanddel kalt silymarin. Du kan få det i ekstrakt, kapsel eller te form og bør ta det, i henhold til instruksjonene for den enkelte beskytter du bruker. Hvis du er allergisk mot planter som kommer fra Asteraceae familien, bruker urten melk tistel er utilrådelig, og du bør ikke ta den. Hvis du er gravid, ammer, tar reseptbelagte medisiner eller blir behandlet for en alvorlig medisinsk tilstand, bør du snakke med legen din før du tar melk tistel.

Hint

  • Alltid konferere med legen din før du bruker noe alternativ rette.
  • Disse rettsmidler er ikke for små barn.