Digidexo.com

Er Phenterm Diet Patches trygt?

Mange mennesker leter etter en rask måte å gå ned i vekt, og noen er å snu til en diett patch som Phenterm eller phentermine diett patcher. Disse oppdateringene gå direkte på kroppen og sakte legge stoffet inn i blodbanen, som hjelpemidler i vekttap. Brukere og potensielle brukere er nysgjerrig på sikkerheten til patcher.

Interaksjoner

Phenterm har interaksjoner med visse legemidler som hindrer den i å fungere ordentlig. Hvis du tar medisiner for hjertesykdom, diabetes og høyt blodtrykk, ikke bruk Phenterm.

Ingen Forskning

Mens produsentene av Phenterm hevder det er trygt å bruke og hjelpemidler i vekttap, har det ikke vært noen studier for å bekrefte denne påstanden. Forskning og kliniske studier på stoffet har ennå å bli fullført.

Fedme

Phentermine er bare anbefales for overvektige pasienter og de som er alvorlig overvektig. Det bør ikke brukes som en midlertidig eller rask løsning.

Bivirkninger

Det er mange bivirkninger forbundet med bruk av plasteret, alt fra hodepine og kvalme til mer alvorlige bivirkninger, inkludert utslett og beslag.

Betraktninger

Mens Phenterm kosthold patcher brukes av noen med suksess, andre har opplevd noen endringer i sin vekt når du bruker plasteret. Det er noen alvorlige bivirkninger forbundet med stoffet, som for noen reduserer risikoen for høy til å ignorere.