Digidexo.com

Hvordan fjerne fett fra albuene og armene

Hvordan fjerne fett fra albuene og armene


Face it når vi treffer 40ish ... fett synes å angripe oss fra alle retninger. Jeg tror jeg bare slått 40 når jeg så ned og fant denne fantastiske lomme av fett på albuen min! Jeg var allerede disgusted med fett på toppen av hoftene mine. Å være en tynn person, jeg lurte på hvor disse fettlagrene får i slike merkelige steder. Jeg fant ingen svar.
Jeg har oppdaget hvordan å eliminere fett fra albuen min, og for å styrke musklene i armene mine kroppen min glemmer å bruke. Dette er så enkelt og lett, og kan gjøres mens du ser på TV om du så velger.

Bruksanvisning

•  For å påvirke musklene som du ikke bruker, må du holde albuen rett, om du har det hviler på armen av sofaen eller rekvisitt noe noe under den. I det øyeblikket du bøyer armen din, du bruker helt andre muskler. Hold armen rett!

Deretter kan du enkelt heve hånden som på bildet, (holde armen rett). Du kan føle et brannsår på baksiden av hånden din og musklene som kjører under fra albue til skulder. Dette er bra. Dette betyr at du ikke har brukt disse musklene og det er derfor fett funnet sin lykkelig liten vei inn på armen.

Løft hånden din inn i denne posisjonen så lenge du kan, ta den ned og heve den igjen. For de neste ti minuttene, bare holde heve og senke hånden. Dette vil bygge opp de musklene som tidligere urørt og brenne opp fettet på disse musklene.

Det er det! Du er ferdig! Bare gjør dette enkle lille øvelsen ti minutter om dagen, og du vil legge merke til fettet begynner å løpe fra dette området.

Hvis du vil ha raskere resultater, kan du bruke en liten hånd vekt. Husk bare å få disse musklene som brukes i første omgang er et stort skritt!

Tips og advarsler

  • Dette fungerer også ut flab under armene.
  • bøye albuen gjør du trene musklene på toppen av skulderen, holde albuen rett og du trene musklene under armen. Gå tallet.