Digidexo.com

Honning Behandlinger for Tennis Elbow

Tennis albue er en smertefull tilstand som kan være ødeleggende for mange som opplever smerte på utsiden øvre albuen. Det er mange årsaker til tennisalbue som lett kan utbedres, men for å bli helt frisk, tilstanden i seg selv må tas opp før årsakene kan kurere det. Honning har vist positive resultater i å hjelpe lindre symptomene på tennisalbue.

Definisjon av Tennis Elbow

Tennis albue er medisinsk kalt lateral epikondylitt, noe som betyr en hevelse på grunn av skade på senen på utsiden epikondyl (bein prosessen på underarmen) på humerus bein vedlegg. Det er ofte mikro tårer i senen som vil forverres hvis tilstanden ikke er utbedret. Anti-inflammatoriske medisiner kan redusere hevelse og hjelpe smerten. Honey bee gift har noen av disse egenskapene som kan være fordelaktig.

Anti-Inflammatory

Honey bee gift har mer enn 18 aktive stoffer som utgjør dens kjemiske struktur. En av disse forbindelser kalles melittin. Dette er den mest utbredte stoff som også i besittelse av anti-inflammatoriske egenskaper mer potente enn hydrocortisol. Hydrocortisol er en vanlig injeksjon i leddet der tenditis er funnet. Melittin er hundre ganger sterkere enn hydrocortisol. Det er en annen sterk anti-inflammatorisk kjent som adolapin finnes i giften. Til syvende og sist, er kroppens hypofysen system stimulert til å ha det produsere kortisol, kroppens naturlige steroid.

Andre egenskaper

Honey bee gift hemmer cyklooksygenase. Når denne nevrotransmitter er sperret, kan det redusere smerte og betennelse med smertestillende egenskaper. Det påvirker også signalstoffer som påvirker generelle stemningen og helse, inkludert dopamin, noradrenalin og serotonin. Utover å redusere svelling og smerte, kan det også forbedre helbredelsen ved å hjelpe nerveoverføring og næringsflyt.

Søknad

De fleste honey bee gift produkter kommer i en krem ​​eller olje og kan brukes direkte til området i smerte. Giften absorberes gjennom huden. Det kan ta så lite som et par minutter eller opptil en time å begynne å jobbe når den er påført.

Skadevirkninger

I sjeldne tilfeller, folk har allergiske reaksjoner på bie gift krem. De som ikke bør bruke det er de som lider av hjertesykdom eller arteriosklerose. Det anbefales ikke for barn eller kvinner som ammer, fordi det øker naturlig steroid produksjon. Ikke påfør bee gift krem ​​på åpne sår.