Digidexo.com

Medisinske egenskaper av Jade Plant

Jade anlegget, også kjent som pengene anlegg og stein lotus, er en saftig innfødt til Afrika. Mens det ikke er en vanlig sitert kilde til hjem rettsmidler, er noen folk rettsmidler i forbindelse med anlegget.

Geografi

Jade planter er sukkulenter innfødte å tørre deler av Afrika. I sitt eget habitat eller lignende omgivelser kan de vokse opp til 10 meter høye, med en tykk, kjøttfulle stammen støtter korte grener dekket med små, lubne blader med en fuktig og kjøttfulle interiør. Plantene, mye som aloe og kaktusplanter, har utviklet seg til å beholde den begrensede vann som de har tilgang til. De bruker sin indre som et reservoar, og deres blanke blader og voksaktig hud av deres stamme og greiner tillater svært lite fordampning. Jade anlegget bruker også en form for fotosyntese kalt CAM - crassulacean syre metabolism-- en vann nøysom metode kalt spesielt etter at gruppen av arter, men også brukt av andre tørre miljø sukkulenter.

Funksjoner

Jade anlegget er en svært populær plante, som et utendørs anlegg i ingen-fryse klima og som et innendørs anlegg nesten overalt. De blanke blader, bredt spekter av former og farger, og enkelt vedlikehold glede eiere. Selv potteplanter vil blomstre hvis gitt nok varme, lys og nøye befruktet. Plantene gjøre superb og lange levde bonsai, svarer godt til beskjæring, avgrensede røtter, men dårlig til ledninger teknikker. De myke, kjøttfulle badebukser har en tendens til å arr under presset fra tynne ledninger.

Medisinske bruksområder.

Jade anlegget er ikke en viktig del av urte eller alternativ medisin, og heller ikke av standard medisin, men det er anbefalt for vorter i folk rettsmidler. I dette bruk blir et blad kuttet åpne og den fuktige kjøttet er bundet over vorten for en rekke dager. Dersom behandlingen er fullført, faller det vorte av etter langvarig eksponering. Anlegget er også brukt som en behandling for kvalme og i Afrika er det brukes til behandling av epilepsi, diaré, liktorn, og for å rense tarmen. I Kina, et utvalg av jade plante med spisse blader, kalt stein lotus, brukes til å behandle diabetes symptomer.

Disse anvendelser, er imidlertid marginal. Den jade anlegget er først og fremst dyrkes for sin skjønnhet, smidighet og letthet av kultur.

Advarsler

Jade planter er ansett som ikke-giftig for mennesker. Anlegget er imidlertid lett dokumentert i medisinsk litteratur, og du bør ikke fortsette uten forsiktighet. Eksterne programmer bør begynt i svært små test flekker i huden, og internt bruk bør ikke være forsøkt uten forholdsregler og veiledning før du er sikker på at ingen skade vil følge.

Ikke forsøk å bruke en jade plante å behandle kjæledyr. Det er oppført som giftig for hunder, og mens noen anbefale det for diabetikere katter, andre ser det som giftig for katter, også.

Økende Jade Plant.

Jade anlegget er en svært lite vedlikehold anlegget. De største problemene vil kunne støte er over-vanning, frysing eller streng kulde, og hvite fluer. Et hus plante sjelden utsettes for direkte sol bør sakte acclimated eller bladene kan solbrenthet, men når justert for sollys en jade-anlegget vil gjøre det bra i direkte sollys. Jade planter kan gå så lenge som seks måneder maksimum uten vann, men en lys månedlig vanning med regelmessige kontroller for å være sikker på at anlegget er sunt er vanligvis omtrent riktig. Husk, generelt er det tryggere å under vann en jade plante enn å water det. En plante begynner å visne eller vokse "skinny blader" kan hjelpes raskt og vanligvis lykkes med et enkelt vanning, men råte kan ødelegge anlegget, slik at bare muligheten til å prøve å lagre og starte sunne borekaks som et siste alternativ. Hard frost kan ødelegge en jade plante, og en sann fryse vil drepe den.

Men hvis en jade planten får sterk til moderat solskinn, beskjedne vann, godt drenert jord, sporadiske feedings, og temperaturer fra midten av 40-årene og helt opp til "altfor varmt for mennesker," anlegget vil vanligvis overleve godt i nesten alle situasjoner.