Digidexo.com

Hvordan bruke Essential Oil å parfymere Lotion

Hvordan bruke Essential Oil å parfymere Lotion


Aromaterapi og eteriske oljer kan bringe trøst og balanse til kropp, sinn og ånd. Eteriske oljer, enten valgt for medisinske egenskaper eller bare sin behagelig duft, lett kan legges til en høy kvalitet uparfymert fuktighetskrem som du kan bære og dra nytte av hver dag. Når du kjøper essensielle oljer, være sikker på å kjøpe høy kvalitet, rene oljer for de beste resultatene.

Bruksanvisning

Velg en uparfymert lotion og din favoritt essensielle olje. Disse elementene vanligvis er tilgjengelig på alle kvalitet helse eller naturlig mat butikk.

Hell lotion i en ren glassbolle. De essensielle olje eksperter på www.naturesgift.com anbefaler begynner med en 1 prosent løsning. Bare tilsett 6 dråper eterisk olje for hver en fluid unse av lotion.

Bland godt, og påfør en liten mengde av den nylig-duftende lotion på innsiden av armen nær albuen. Hvis du er fornøyd med duften, er du ferdig. Hvis ikke, øke mengden av essensielle olje ved å legge til en annen 3 dråper per 1 unse av lotion, bland og smak til du er fornøyd. Husk at duften av en eterisk olje vokser seg sterkere som det varmes mens du bærer den. Opprettholde den anbefalte olje til lotion forholdet uansett hvor mange forskjellige dufter du kombinere.

Ta opp den endelige oppskriften slik at du kan kopiere duft i fremtiden.

Bruk en trakt og slikkepott til å sette nye lotion tilbake til sin opprinnelige flasken gitt flasken er gjenbrukbart. Vask og tørk en ny flaske eller flere mindre flasker dersom du gir din personlige lotion som gaver. Påfør en etikett for å identifisere produktet og duft.

Tips og advarsler

  • Eteriske olje skjermer på butikker vanligvis gi eksempler. Når du velger oljer, sørg for at du ikke inn for luktsystemet ved å lukte for mange forskjellige dufter på en gang.
  • Kombiner to eller tre essensielle oljer for å lage din egen signatur duft. La populære parfymer inspirere deg. Lavendel, vanilje og ylang ylang kombinere for en eksotisk floral. Sitrus oljer blandet med noen dråper vanilje skaper en tropisk duft, og en kombinasjon av av mint, eukalyptus, basilikum og sitron resultat i et ferskt produkt de fleste menn ville nyte.
  • Bruker aldri rene eteriske oljer av seg selv direkte på huden din. Noen mennesker kan være følsomme for spesielle oljer. For å hindre en reaksjon, mikse din eterisk olje med en transportør olje, lotion eller krem ​​i de anbefalte proporsjoner.