Digidexo.com

Hvordan Senk Dosering av statin narkotika

Statiner er en klasse av medikament som blokkerer en leverenzym kalt HMGCoA-reduktase, det kjemiske som produserer kolesterol i kroppen. Selv om kolesterol brukes i normal funksjon av hver celle, kan for mye kolesterol føre til at arterien clogging plakk som fører til angina, hjerteinfarkt og slag. Statiner har blitt funnet effektive i å redusere LDL, det dårlige kolesterolet, men deres bivirkninger kan noen ganger føre til at pasienter søker å redusere dosen, og i stedet bruke mer naturlige måter å redusere kolesterol, for eksempel fiber, kosttilskudd og plantesteroler.

Bruksanvisning

Hvordan Senk Dosering av statin narkotika

En forbruker mer fiber. Putting mer fiber i kostholdet ditt er en effektiv måte å redusere LDL kolesterol. Når lagt til daglig, kan fiber kilder som havregryn kli, linfrø, valnøtter og psyllium frø, som er funnet i produkter som Metamucil, være nyttig for å redusere kolesterolet.

Spis mer fet fisk. Fordelene av omega 3 oljer for å bidra til å redusere kolesterolet og redusere forekomsten av hjertesykdom har blitt dokumentert. Å spise fiskeoljer i sin mest naturlige form, i mat eller naturlig fiskeolje ekstrakter, har den kraftigste effekt i å redusere kolesterolet og redusere hjerte- og karsykdommer.

Suppler kosthold med plantesteroler. Planter steroler er ekstrakter av visse matvarer som belgfrukter, frukt og helkorn. Disse er tilgjengelige i flytende form på de fleste dagligvarebutikker og som en margarin-erstatning spredning. Steroler er også tilgjengelig i pilleform.

Spis rød ris gjær. En gjæring av en gjær som vokser på ris, har rød ris gjær vært brukt i Asia i århundrer for sine medisinske egenskaper. Det er også brukt i matlaging. Rød ris gjær inneholder lovastatin. Lovastatin er en ingrediens i statin narkotika Mevacor, så altoppslukende rød ris gjær kan ha de samme bivirkningene som Mevacor, og kombinere reseptbelagte og naturlig lovastatin kan ha en økt effekt. Fordi det er ingen måte å vite hvor mye eller kvaliteten på lovastatin i rød ris gjær, konsumere det kan være farlig. Rådfør deg med legen din om å ta rød ris gjær med statin narkotika.

Få mer mosjon. Tretti minutter en dag med turgåing, jogging, sykling eller bare hagearbeid ikke bare senker det dårlige kolesterolet, men øker gode kolesterolet. Selv moderat trening kan bidra til å holde kolesterolet i å stige, men kraftig mosjon kan faktisk senke kolesterolnivået.

Lær stress management teknikker. Lære å takle hverdagens stress og sinne kan ha en betydelig effekt på kolesterolnivået og behovet for ytterligere statin medisiner. Ta en yoga eller meditasjon klasse, kjøpe en inspirerende CD eller lytte til beroligende musikk. Redusere stress settes til å beskytte ditt hjerte.

Hint

  • For noen mennesker, kan kolesterolsenkende naturlige forbindelser og metoder ikke være nok. Rådfør deg med legen din.