Digidexo.com

Hva Frukt Er Methylsulfonylmethane funnet i?

Hva Frukt Er Methylsulfonylmethane funnet i?


Methylsulfonylmethane (MSM), også kjent som dimetylsulfon (DMSO2) er en organo-svovel forbindelse som finnes i en rekke av frukt, grønnsaker, korn, dyr og i spormengder hos mennesker også. En luktfri, smakløs, nedbrytningsprodukt, metabolitt, dimethylsulfoxyd, er det en bio-aktiv form for svovel som er funnet i høye konsentrasjoner i kroppen i spedbarnsalder, men avtar som person aldre.

Frukter med MSM

Methylsulfonylmethane kan bli funnet i en rekke helt fersk frukt som epler, druer og bananer. Imidlertid er det bare finnes i den ferskeste av frukter som til og med den minste behandlingen, koking eller lagring ødelegger denne forbindelsen.

MSM som kosttilskudd

MSM oppfyller kroppens generelle svovel krav og er en antioksydant og anti-inflammatorisk for felles vev. Men siden det ikke er tilstrekkelig eller lett tilgjengelig, selv i hele frukter, som er sjelden plukket og spist fersk, det er det også solgt som kosttilskudd.

MSM i karbohydratmetabolismen

MSM spiller en betydelig rolle i mange kroppsfunksjoner, og er en bestanddel av visse organer, tenner, bein og bindevev. Det kan reparere celleskader og øke immunforsvaret. Imidlertid er svovel en viktig komponent av proteinet hormon, insulin, som utskilles fra bukspyttkjertelen og er vesentlig for karbohydratmetabolisme. Således er MSM nødvendig for personer med diabetes og hypoglykemi.

Bruk av MSM

Mindre dokumentert og noen ganger kontroversielle bruk av MSM inkluderer behandling av slitasjegikt og leddgikt, allergi, gastrointestinale problemer og muskelproblemer.