Digidexo.com

HCG-injeksjoner og vekttap

Humant choriongonadotropin (hCG) er et hormon som finnes i gravide kvinner, og ifølge Vekttap Guide, gir det kvinner å forbrenne næringsstoffer. HCG injeksjoner brukes som en metode for vekttap av menn og kvinner fordi talsmenn sier hormonet tillater dieters å miste en stor mengde vekt raskt. HCG er ikke tilgjengelig i USA uten resept, så du må snakke med en lege eller vekttap klinikken for å få tak i den.

Historie

På begynnelsen av 1960-tallet, foreslo Dr. Albert T. Simeons at injisert HCG ville dempe appetitten og la dieters å spise en svært lav kalori diett. Men FDA hersket i 1975 at HCG produkter må bære en etikett som sier at hormonet er ikke en bevist vekttap narkotika. Ifølge dietscam.org, bruk av HCG gått ned, men gjorde comeback i 2007 etter Kevin Trudeau fremmet injeksjoner i en bok han skrev.

Funksjon

Du har lov til maksimalt 500 kalorier per dag på HCG diett. Valg av mat er begrenset til magre proteiner og visse frukter og grønnsaker. Ingen karbohydrater, er sukker eller fett tillatt på planen; men kan du ha ubegrenset kaffe og te. Ifølge Vekttap Guide, vil dieters miste 1 til 2 kg. per dag på HCG diett.

Typer

Den mest populære metoden for å ta HCG er injeksjoner. Intramuskulære (i øvre del av låret eller baken) og underhud (fettet på magen) injeksjoner er tilgjengelig. For dieter forsiktig med nåler, de fleste klinikker tilbyr en sublingual --- under tungen --- formelen for dråper. I tillegg er mange online leverandører tilbyr homeopatisk HCG (HHCG) dråper. Snakk med en sertifisert klinikk før du kjøper HHCG som noen Kosten hevder det homeopatiske metoden fungerer ikke alltid.

Time Frame

Dr. Simeons antyder to planer for HCG injeksjoner: 26-og 43-dagers program. Du kan bo på planen for mindre enn 26 dager; Men rådet Dr. Simeons ikke å gå forbi 43. De to første dagene av hver plan består av "loading" på ubegrenset fet mat mens du tar HCG. Du fortsetter å administrere hormonet når svært lav kalori diett begynner. For de tre siste dagene av planen, må du slutte å ta HCG men fortsette lav kalori diett, slik hormonet vil forlate kroppen din.

Betraktninger

Rådfør deg alltid med fastlege før du starter HCG diett som hormonet kan samhandle med andre medisiner. Hvis du velger injeksjoner, er det viktig at du lar sertifiserte helsepersonell administrere HCG for å unngå å skade kroppen din. Som i 2009, er HCG diett fortsatt ikke anerkjent som en metode for vekttap ved FDA.